Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Vývoj, konstrukce, výroba: -tryskací stroje a slévárenská zařízení. Výroba a prodej: TRYSKACÍ STROJE S METACÍMI KOLY: -bubnové -závěsné -stolové -průběžné -jedno i vícekomorové -náhradní díly pro tryskače Škoda Ostrov. SLÉVÁRENSKÉ SYSTÉMY: -zařízení pro přípravu formovací směsi -přístroje pro pískové laboratoře ...

Prodej: -šicí stroje. Oprava: -šicí stroje všech typů (po dohodě i u zákazníka).

Prodej, oprava, servis, poradenství: - analyzátory a monitorovací systémy pro environmentální monitoring - měřící přístroje - vzorkovače

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Výroba, dodávka a montáž: - paletovací technologie na zpracování slámy do pelet - topných pelet ze slámy - zahradního kompostu a substrátu. Likvidace rostlinných odpadů, skladování a prodej posypové soli.

špičkové optické technologie a produkty, zejména optovláknové senzory a systémy Poskytujeme: - plnou podporu pro projektování a návrh optických systémů a senzorových systémů pro specifické aplikace, instalaci a nastavení systémů - řešení speciálních požadavků a díky získaným zkušenostem a znalostem v oblasti optovláknové techniky poskytujeme ...

Produkty: - vybavení Pneuservisů - vybavení autoservisů - čistící technika - mycí linky - sportovní a dřevěné volanty - aluminiová kola - spojlery - sportovní výfuky - autopříslušenství - náhradní oleje, filtry, díly - dětské a sportovní sedačky - car-hifi.

Pronájem montážních plošin.

Prodej všech strojů, systémů a vybavení společnosti Dukane. Služby: - testování a aplikační analýzy - návrh a výroba ultrazvukových nástrojů - asistence inženýrů - instalace - servis a podpora výrobků.

Výroba a instalace: - farmaceutické, biotechnologické komplexy a nerezové technologie.

Servis - zvedáky řehtačkové, pákové, lanové, hydraulické - kladkostroje

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Naše firma vám nabízí následující zahradní služby: - zahrady na klíč - kompletní projekty zahrad - dodávky rostlin a materiálů pro vaše zahrady - realizace zahrad - solitérní rostliny - zavlažování - závlahové systémy - zahradnické služby - trávník, travní koberce - pravidelné i jednorázové údržby zahrad - dřevostavby.

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

Prodej, opravy, servis - zahradní a komunální technika - traktorové a ruční sekačky, trávníkové rekultivátory - křovinořezy - řetězové pily - nůžky na živé ploty - fukary

Prodej a opravy. - elektrické ruční nářadí - nastřelovací technika - čerpadla - elektromotory - rotory - statory - servis, montáže. Vinuté statory: - pro běžné použití - pro speciální použití - pro práci ve velice extrémních podmínkách 2pólové, 4pólové, vícepólové, víceotáčkové, speciálnírovné drážky, šikmé drážky ...

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - karavany - obytné vozy Služby: - autopůjčovna - autobazar

Půjčovna lodí a raftů na Berounce - lodě, rafty, kajaky, - pádla - plovocí vesty

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Výrobce a dodavatel dopravních informačních a řídících systémů: - elektronické orientační a informační systémy pro nevidomé a slabozraké - řídící a kontrolní systém pro MHD(rikos) - technické a programové prostředky dispečinků řízení - systém pro sledování vozidel pomocí družicové navigace GPS (columbus) - hlásiče zastávek a doprovodných ...

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.