Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky a pomůcky - školní a umělecké pomůcky a další.

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Prodej vozidel a náhradních dílů ND**: -traktory -zemědělské stroje pluhy, kombinátory, kultivátory, secí stroje, rotační sekačky, obraceče, samosběrné vozy, kombajny, mačkače, řezačky -nákladní automobily, přívěsy, návěsy -obložení brzdových čelistí -brzdové systémy -lamely, tlumiče -náhony tachografů a rychloměrů ...

Nabízíme výhodný pronájem montážních a pracovních plošin pro výškové práce. Dokonalý pomocník při opravách nemovitostí, rodinných domů, fasád a prořezávání stromů.

Výroba, prodej: - kapalinové velkokapacitní sáčkové filtry - filtrační sáčky.

Činnost: - bezbariérové vstupy do budov - domovní výtahy, schodišťové plošiny, schodišťové sedačky.

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Výroba: - automatická dvířka kurníku - dávkovač krmiva - líhně.

Služby: - zabezpečení a monitoring domů, bytů, chalup, chat, komerčních prostor

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Pronájem, prodej, servis, služby: - pracovní plošiny - náhradní díly na pracovní plošiny - školení obsluhy pracovních plošin.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - montáž tepelných čerpadel a solárních systémů

Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáž tepelných čerpadel.

Návrhy a realizace zahrad - návrhy projektů zahrad a zeleně - realizace a údržba zahrady - rizikové kácení stromů - jednorázové i stálé úpravy zahrad - automatické zavlažovací systémy - střešní zahrady.

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Prodej a servis obráběcích strojů z produkce firem TOS Žebrák, INTOS Žebrák a EMCO.

Bezpečnost a hygiena práce: -zpracování dokumentace. Požární ochrana: -zpracování dokumentace.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladící a mrazící boxy

Výroba: - spotřební díly, hořáky pro pálení plasmou, laserem a plamenem.

Prodej mikroskopů, digitálních USB kamer a fotoaparátů a doplňků. Analýza a měření optické techniky. Záruční a pozáruční servis. Nabídka školení v oboru, odborné poradenství. Produkty: - mikroskopy - digitální mikroskopy - USB kamery - preparáty - příslušenství - zobrazovací techniky. Zařazení nových modelů: - biologických ...