Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Bazar, prodej: -stavební stroje - obchod s použitými obaly pro Automotivy v EU

Prodej: - zemědělské stroje - náhradní díly

Prodej zahradní a dílenské techniky Hecht a Powerplus. V sortimentu máme nejen techniku zahradní, jako sekačky, motorové pily, křovinořezy, sněhové frézy, hrabla nebo postřikovače, ale také dílenské stroje, jako vrtačky, kompresory, vysavače, míchačky nebo elektrocentrály.

Oprava, servis: - řídící systémy - obráběcí stroje

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Oprava, servis: - elektronika - domácí spotřebiče Výroba jednoduchých elektronických zařízení

Letní a zimní úklid a údržba chodníků a parkovišť - odklízení sněhu Údržba zeleně - sekání trávy křovinořezem - drcení větví - řezání a štípání dřeva - úklid listí

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - měření termokamerou - práce s bagrem - práce s plošinou

Prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - náhradní díly Služby: - setí kukuřice

Velkoobchod, Maloobchod elektro. Prodej na splátky: - dvojí možnost splátek dle možností zákazníka, systém Home Credit-YES karta, Multiservis-OK karta. Bílá technika: - lednice, mrazáky, pultové mrazáky, mrazničky, chladničky, prosklené vitríny, pračky, myčky, sušičky, bojlery, mikrovlnné trouby, ...

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Konstrukce, výroba, prodej: -vibrační stroje a zařízení -vibrační třídíče, dopravníky, rošty, podavače -vibrační technika.

Údržby, projekce a sanace - zahradyzakládání trávníku - zahradní architektura Prodej - zavlažovací zařízení

Měření emisí průmyslových zdrojů znečišťování ovzduší

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Výroba: - trysky odstřikovačů - čerpadla odstřikovačů - hadicové systémy - tištěné spoje - ložisková víka.

Prodej: - náhradní díly na zemědělskou techniku - zemědělská technika.

Dodávka: - profesionální zobrazovací zařízení pro stomatologii zn. OWANDY.

Vývoj, výroba: - taktické vybavení pro armádu, bezpečnostní složky - neprůstřelné vesty - batohy.

Služby: - odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadních - odvoz stavebního odpadu a suti - čistící vůz - čištění a údržba pozemních komunikací - zemní a výkopové práce

Prodej, oprava, servis: - měřící a regulační technika