Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby - úpravy, přestavby a servis autobusů a minibusů - revitalizace interiérů - prodej doplňků a příslušenství - prodej autobusových sedadel - prodej autobusů OTOKAR.

Pro firmy a organizace poskytujeme kvalitní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti požární ochrany v okolí Příbrami a na území Středočeského kraje.

Výroba a opravy vysokorychlostních brousicích strojů.

Prodej, montáž, servis plynových kotlů, revize domovních plynoměrů, revize plynu, montáž plynových přípojek a plynoměrů. Prodej, montáž podlahové topení spol. Rehau. Prodej materiálu voda, plyn, topení.

Prodej a servis: - zemědělské stroje - zemědělská technika - traktory, manipulátory, pícniny, - krmné míchací vozy Trioliet - automatické krmné linky - zakládání a obnova travních porostů - postřikovače.

Dodávka, prodej: -profesionální mycí technika

Dodávka, montáž: - solární systémy - kombinované topné systémy - tepelná čerpadla.

Pronájem montážní plošiny.

Opravy - hydraulické systémy nákladních automobilů - kontejnerové nosiče - hydraulická ruka a čela Servis - zemní stroje - hydraulická zařízení mobilní a stabilní - hydraulické válce Prodej - chromovaná tyčovina

Kalibrační centrum, prodej digitálních vah.

Výroba strojů a zařízení, 3D modely, výkresová dokumentace.

Velkoobchod, sklad: - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál - drogistické zboží - kancelářské zboží - úklidová technika

Prodej - lisy pro truhláře Výroba - technologie na lepení dřeva Strojírenská výroba

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

E-shop: - zahradní technika, nářadí, nábytek - bazény - krby, kamna - bytové doplňky - žebříky - sportovní potřeby - nábytek - domácí spotřebiče - autodoplňky - motopříslušenství

Nabízíme revize jeřábů, revize hydraulické ruky, revize pracovní plošiny, revize ostatních zdvihacích zařízení, inspekce jeřábů a školení.

Mc Fejtek's - prodej veškerého sortimentu piva lahvového i sudového - prodej a pronájem výčepní a chladící techniky.

Návrh, projekce, realizace, údržba: - zeleň - zahrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Vývoj a výroba bezpečnostních systémů a armtur pro nádrže a potrubní systémy - protiexplozní pojistky - přetlakové a podtlakové ventily.

Autorizovaný prodej a a servis zahradní, lesní a komunální techniky, Provádíme záruční i pozáruční opravy -Opravy rotačních sekaček všech značek

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP a požární ochrany PO - zpracování dokumentace - školení zaměstnanců - preventivní prohlídky pracovišť.