Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej a výkup použité zemědělské techniky.

Prodej a servis: -zdravotnická přístrojová technika. Dodávka spotřebních materiálů: -dentální technika -kardiologie -chirurgie -ARO -rehabilitace -ORL -pediatrie -drobné přístroje.

Dodávka, montáž, projekce a opravy veškeré měřící a regulační techniky: -kotelny -výměníkové stanice -přímotopné a elektrické podlahové vytápění -vzduchotechnická zařízení -řídící systémy -elektroinstalace -měření spotřeby tepla. Výroba: -rozváděče NN(nízké napětí). Provozovna-sklad:-ulice Vrchlického ...

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Metalografie a materiálografie. Kontrola kvality. Výroba: - laboratorní zařízení pro přípravu vzorků: - rozbrušovací pily - brusky - leštičky - tvrdoměry - laboratorní nábytek.

Elektronické řídicí systémy Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů,

Prodej - káva a horká čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horká čokoláda Coari Ciok - kávomlýnky Fiorenzato

Vyrábíme řídicí a pokladní systémy a veškerou elektroniku pro čerpací stanice pohonných hmot, LPG a olejů. Našimi produkty jsou řídicí a pokladní systémy pro veřejné čerpací stanice.

Prodej - přípravky pro molekulární biologii a genetiku - radiofarmaceutické přípravky pro diagnostiku a terapii.

Firma MHZ Praha spol. s r.o. byla založena v r. 1990. Od počátku je její činnost orientována na oblast požární ochrany.

Výroba a dodávka zejména formátových dílů pro balící linky ve farmaceutických provozech

Prodej technologií pro hotely, restaurace, výrobny jídel a lahůdek, potravinářské prodejny a ostatní zařízení gastronomického charakteru, 80% nabídka použitého zboží a 20% nabídka nových věcí: - sporáky, vařidla, stoličky - konvektomaty, unipary, univary - grily, hot dogy, ohřívače uzenin - fritézy - ohřívací vany a stoly - ...

Revize čerpacích stanic a pohonných hmot.

Výroba a prodej tepelných čerpadel SPIRÁLA voda/voda a země/voda. Vyrábíme tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody.

Oprava, servis, prodej: -vysokozdvižné, nízkozdvižné, paletové vozíky, ručně vedené vozíky Prodej náhradních dílů(Balkancar, Desta, Linde, Nissan, Stihll, Toyota, BT, HC, Cesab, Gliwice) Prodej vozíků (VZV) HC, CESAB Prodej a montáž: -pneu k vozíkům. -trakční baterie -katalyzátor k vozíkům. Pronájem: -vysokozdvižných ...

Čištění: -koberce (10 Kč/m2-domácnost, 15 Kč/m2- firmy) -sedací soupravy (320-350 Kč) -interiéry vozů (od 500 Kč).

Montáž, výroba, rekonstrukce: -vytápění ústřední topení včetně projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavební práce. Rekonstrukce kotelen.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -výrobky od firem SIEMENS Trutnov, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, Křižík, Elko, Finder, Logitron, Balluff, Turck, Relpol -elektromateriál pro rozvody nízkých napětí do 500V -elektrovýrobky-relé, komponenty nízkého napětí -kompletní celky pro měření a regulaci výrobních procesů. Většina ...

Velkoobchod: - dodávky pro měření a regulaci výrobních procesů ve všech průmyslových a dalších oblastech. - specializace na dodávky kompletního sortimentu firmy Siemens.

Prodej: Tchnologie a materiály pro tisk: -řezací plotry. -termolisy. -laminátory.

Prodej, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací zařízení JABLOTRON. Maloobchod, prodej: -aktivní, pasivní prvky pro elektroniku. -reproduktory. -měřící technika. -tiskárny OKI včetně příslušenství. Služby: -barevné kopírování. E-shop.

Prodej hasící techniky, hasících přístrojů, hydrantových systémů, bezpečnostních tabulek. Dále provádíme revize přístrojů k hašení, jejich opravy a plnění.

Půjčovna motorových člunů a šlapadel. Provoz baru na vodě a zimního SKI areálu.

Mikročipový identifikační systém TROVAN: - značení majetku a zvířat - centrální evidence ČR - národní i nadnárodní registry. Monitoring a evidence označených zvířat, výzkumné projekty. Systém pro čipování psů Narkotizační zbraně + střely a jehly Veterinární a odchytová technika pro zvířata Chovatelské potřeby.