Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika -spotřební materiál -léky

Oprava, servis: -klimatizace pro osobní automobily, tahače, chladící návěsy, stavební zemědělské stroje, vlakové soupravy

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej, bazar, oprava, servis: -zařízení a materiál pro polygrafický průmysl

Montáž, servis: -tepelná čerpadla. Práce: -vodoinstalační. -topenářské. -plynařské.

Služby: - parciální lakování - sítotisk UV lakem do formátu B1 - celoplošné lakování, laminace - prodej ofsetových potahů

Práce: -topenářské. -vodoinstalační. Montáž: -tepelná čerpadla.

E-shop - vše pro bary - nalévátka - dávkovače - shakery - sklo, sklenice - brčka, ubrousky - stojany, tácy

Výroba, prodej, e-shop - zahradní obrubníky - zavlažovací systémy

Dodávka, prodej, servis, opravy - vstřikovací automaty na termoplasty - dopravní, sušící, dávkovací a míchací systémy - temperační zařízení - drtící mlýny plastů

Zámečnictví. Výrobky: -rudly -manipulační vozíky -vrata -vchodové dveře -výkladní skříně -zábradlí -plotové dílce. Práce: -svářečské -kovodělné.

Prodej, dodávka, oprava, servis: -náhradní díly pro požární automobily -požárně-technické vybavení

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Velkoobchod, maloobchod, projekce, montáž, servis, opravy - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - tepelná čerpadla

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Výroba, distribuce, prodej, export - dávkovací a zásobovací systémy - hygiena umývárny, kuchyně, prádlo, objekty, wellness - tekuté čisticí a hygienické přípravky - řezání, ražení, klížení, perforování a zušlechtění papíru

Výroba - části pro balící stroje Výroba - rozvaděče

Strojírenská výroba a konstrukce: - jednoduché a speciální stroje - technologie zařízení - komplexní dodávky technologického vybavení - nástroje - CNC obrábění kovů.

Výhradní dovoz, prodej, servis - traktory Belarus - zemědělské, lesní a komunální technika - náhradní díly

Výroba: - stroje na výrobu hřebíků - hřebíkovací automaty

Dodávka, e-shop: -zdravotnická technika: -monitory vitálních funkcí. -katetry, IBP sety. -desinfekce rukou, nástrojů.

Indukční a speciální ohřevy. Středofrekvenční ohřevy. Indukční tavící pece. Indukční předehřevy pro technologické procesy v energetice.

Poradenství, školení, dodávka, prodej: -bezpečnost práce a požární ochrany -hasící přístroje

Dodávka - asynchronní motory Výroba - asynchronní motory