OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, servis, E-shop: Zařízení pro úpravu vody: - chemická úprava vody - magnetická úprava vody - mechanická úprava vody - reverzní osmóza

Prodávám a opravuji šicí stroje všech typů a značek. Provádím: - poradenský servis v oboru před nákupem šicí techniky - prodej potřeb k šití - prodej náhradních dílů nebo vybavení šicích dílen - prodej žehlící techniky

Prodej, servis, náhradní díly: - stavební stroje - manipulační technika. Stroje značek: - LINDE, DESTA, BALCANCAR - JUNGHEINRICH, STIHL, BT, MT - TOYOTA, YALE, CAT - UN, UNC, UDS, UNK, UZS, CAT, JCB, WEIMAR - HYDREMA, MF - BOBCAT, HYTRACK, NEWHOLLAND, TEREX.

Prodej, servis: - velkokuchyňské vybavení - vybavení restaurací, škol, jídelen.

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba: -dřevěné rybářské pramice -rekreační pramice.

DIMO - KAMENNÁ Zkušebna spalovacích motorů: -GO motorů ZETOR I., II., III.UŘ, ČKD 2 S 110 (popřípadě výměnný způsob) -speciální úprava motoru ZETOR I.UŘ na ekologický důlní motor (použití např.ve vysokozdvižném vozíku DESTA ve skladech, dílnách a všude, kde dochází k ohrožování kouřivostí a emisemi motoru) -opravy a ...

Činnost: -montáž ústředního topení a zdravotní techniky -montáž plynu -montáž tepelných čerpadel -montáž zařizovacích předmětů dle katalogu firem Ravak, Vagner plast.

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.

Distribuce: - stroje na opravy CD a DVD disků pro sběratele, prodejny i profesionální laboratoře -značkové příslušenství pro péči o disky.

Prodej, projekce, montáž a servis po celé České republice (ČR): - Průmyslové a zemědělské chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace - opravy autoklimatizací - tepelná čerpadla - vzduchotechnika, rekuperace.

Jsme česká firma, která se specializuje na výrobua prodej manipulačních vozíků pro zdravotnická zařízení, domovy důchodců, hotely, školy, jídelny.

Geodetická kancelář. Geodetické přístroje.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Dodávka: - identifikační technika - automatizace, měření - software pro údržbu PROFYLAX.

Montáž a prodej: -solární fotovoltaické panely pro výrobu elektřiny, sluneční elektřina. Pro místa bez el. přípojky-chaty, karavany, hausboty . . .

Prodej, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domácí telefony - kování, zámky, trezory - výroba klíčů FAB - nouzové otevírání dveří - bezpečnostní dveře BEDEX.

Společnost Fresenius Kabi se specializuje na výrobu zdravotnických přístrojů a technologií pro infúze, transfuze a klinické výživy, dodáváme spotřební materiál pro transfuzní stanice. Naše produkty a služby pomáhají v péči o kriticky a chronicky nemocné pacienty. Firemní filozofií je péče o život (caring for life), spočívá v dodání léků a ...