OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej tlakové vzduchotechniky, klimatizační techniky, odsávacích přístrojů, ložisek a pojistek..

Dodávky a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení..

Výroba: - Ozubení vnitřní, šikmé a přímé - Ozubení vnější - Kuželová kola - Ozubené hřebeny, šneky a šneková kola - Drážkování rovnoboké a evolventní - Řetězová kola Prodej a servis: - Manipulační a skladovací techniky (regály) - Nízkozdvižné i vysokozdvižné paletové vozíky (náhradní díly) - Záruční i pozáruční servis paletových ...

Prodej a e - shop - dřevoobráběcí stroje - nářadí - nástroje - vrtáky - výhrubníky - výstružníky - záhlubníky - závitníky - kovoobráběcí stroje - frézy - soustruhy - soustružnické nože - sklíčidla - spojovací materiál - tabulové nůžky - vrtačky - dřevoobráběcí ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - příslušenství Ter - japonské ruční a elektrické řetězové kladkostroje..

Dodavatel stavebně dopravní techniky a užitkových nákladních vozidel.

Dodávka, montáž: - bezpečnostní oplocení a zámky pro stroje a zařízení dle směrnice.

Služby v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochrana

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Prodej, servis, půjčovna: - venkovní vysavače - motorizované kolečko.

Provádíme: - pronájem autojeřábů s obsluhou - autodoprava (valník s HR 10, 5t).

Laboratorní a kancelářská technika.

Naše služby: - generální opravy strojů z papírenského, kartonážního a polygrafického průmyslu.

Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - benzínové stroje - zahradní technika - ruční nářadí - stavební chemie - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej, maloobchod: -hasicí přístroje -požární zařízení.

Vrtulníková letecká společnost Činnost: - letecké služby - specializace na práce s vrtulníky - vrtulníková letecká škola.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, -letní a zimní údržba komunikací - údržba a obnova zeleně Opravy a výstavba - veřejné osvětlení - doprava a stavební činnost

Výroba strojů: - frézy - horizontální vyvrtávačka - soustruhy.

Služby: - voda, plyn, topení - montáž, servis, prodej, - tepelná čerpadla IVT, solární systémy, ekologické kotle, - provádíme komplexní služby včetně dodávky a montáže.

Firma se specializuje na pokrytí potřeb energetického odvětví se zaměřením na měření, zpracování a přenos dat.