OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej - karavany Odvoz - splaškové vody

CNC obrábění Výroba - potrubí Návrhy a výroba - jednoúčelové stroje a zařízení Svářecí práce Zakázková kovovýroba

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Eletex výtahy je ryze česká firma. Jsme odborníci působící ve výtahovém průmyslu desítky let. Díky těmto dlouholetým zkušenostem a dobré technické základně jsme připraveni se plně postarat o servisní činnosti na výtazích od výrobců Schindler, Kone, Otis a Eletec. Servis a modernizace pro výtahy dalších výrobců (i již zaniklých) u nás běžně ...

Prodej, půjčovna, sertvis a kalibrace vah.

Dodávka: - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla.

Návrh a realizace systémů inteligentní elektroinstalace

Prodej, servis, opravy: - pístové i šroubové kompresory Orlík. Servis, opravy: - filtry Donaldson.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál: - tepelná izolace, izolační materiál - zdící materiály - zateplovací systémy - pojiva a omítky - stavební folie - hutní materiál - betonové výrobky - stavební chemie, barvy - stavební nářadí - spojovací ...

Výroba, dodávka, prodej: - svařovací technika: - malé přenosné svářecí přístroje - mechanizované svářecí roboty využívané v průmyslu.

Firma GTmat je výhradním dodavatelem infračerveného podlahového vytápění «GTmat»

Služby: - vývoj, navrhování mikroprocesorových systémů - vývoj, navrhováním elektroniky včetně plošných spojů: - jednotlivé desky i kompletní řešení elektroniky celého přístroje - u jednodušších aplikací programování firmware.

Půjčovna - obytné automobily Ubytovna - 10 pokojů Tenisová škola - 3 tenisové kurty - skupinové a individuální kurzy Solná jeskyně

Zajistíme dodávky materiálu, zemních prací, montáže, seřízení systému a zaškolení obsluhy - závlahové systémy HUNTER

Autorizovaná instalační firma pro automatické zavlažovací systémy firmy Hunter. Realizace: - projekty automatické závlahy pro veškeré druhy ploch, kde je nutná pravidelná dodávka vody: - zahrady, sportovní plochy, parky. Komplexní služby: - zakládání a údržba zahrad. Drobné stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - ...

Havlín les&zahrada Nabízíme prodej a servis zahradní a lesní techniky Stihl, Viking, Stiga, Solo, Motor Jikov Green, Fiskars a Oregon. Dále ruční nářadí Ferm a Proma a elektrocentrály United Power.Dále prodej náhradních dílů a příslušenství, drobného nářadí, olejů a pracovních oděvů, broušení řetězů a seřizování motorů.

Servis, prodej: - zemědělská technika.

Zemědělské zásobování a nákup. Prodejna: - krmné směsi, krmiva - obiloviny, šroty - hnojiva - agrochemikálie - osiva. Prodej, servis. - zemědělské techniky. Prodej: - náhradní díly.

Distributor průmyslových výrobků pro stavbu a opravu strojů i zařízení.

Dodávka, montáže: - indikátory topných nákladů, bytových vodoměrů. Kompletní servis v oblasti odečtů a rozúčtování nákladů za topení, teplou a studenou vodu. Provoz. - výměníkové stanice a domovní kotelny. Spolupráce se stavební firmou Halmo: - stavební práce - malířské práce - obkladačské práce.

Výroba, zhotovení, montáže: - okrasná oplocení - zahradní brány - okrasné a bezpečnostní mříže - vrata křídlová i pojezdová - schodiště přímá i točitá - výlohy obchodů - dílenský nábytek - ponky, skříně - zábradlí, balkony, lodžie - okrasná a koupací jezírka - vybavení dětských hřišť - obecní mobiliář. Oprava: ...