OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej - MP3 přehrávače Prodej - digitální fotoaparáty Prodej - mobilní telefony - audiozáznamníky Prodej - kancelářské potřeby Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Návrhy, www prezentace Instalace, správa - počítačové sítě

Prodej a servis hasicích přístrojů a hydrantů. Pravidelné revize. Revize požárních klapek. Kontrola požárních postupů.

MANOMARKET – prodej manometrů a teploměrů Svým zákazníkům nabízíme široký výběr manometrů. Dodáváme klasické, diferenční i nízkotlaké manometry. Náš sortiment zahrnuje rovněž přístroje pro přesné měření teploty.

Projekce – dodávky – realizace Komplexní řešení úsporného využívání energií v teplárenství, průmyslu, vytápění budov, v oblastech měření, regulace a potrubní kompenzace prostřednictvím těchto komponentů:

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Prodej a servis přístrojové techniky pro laboratoře: - spektrofotometrie - mikrovlnná technika - skupinové parametry - elementární analýza - biochemické aplikace - příprava čisté vody - mikroskopie - kryogenní technika - vakuová technika - charakterizace povrchů - rukavicové boxy.

Výroba výměnných filtračních vložek pro průmyslové filtry.

Prodej, servis, půjčovna: - diamantové nástroje - stavební mechanizace. V našem sortimentu naleznete: - diamantové nástroje - řezače spár - stolové a blokové pily - hladičky betonu - vibrační technika - jádrové vrtačky - stěnové pily - lanové pily - ponorné vibrátory - pneumatické nářadí - elektrocentrály - ...

Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Nabízíme: - praní, žehlení a mandlování prádla. - půjčování strojů na čištění koberců a čalounění.

Technická bezpečnost práce a požární ochrana.

Lepení izolačních a dekoračních obkladových dlaždic . Montáže technologických celků a zařízení.

Prodejní sklad Praha. Produkty: - prostředky protipožární ochrany - hasící přístroje - hydrantové vybavení - navijákové systémy. Služby: - dílenské opravy hasících přístrojů - revize hasících přístrojů - prodej požárních hlásičů - prodej bezpečnostních značek.

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Divize sport: - dovoz a prodej veslařských lodí Swift. Zásobování klíčových služeb a železářství: - polotovary klíčů, zámků, dvěřních kování. - zámky na kolo.

Výzkum a vývoj na zakázku. Prodej specializovaných přístrojů a chemikálií pro molekulárně biologické, proteomické a genomické laboratoře.

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Návrhy, realizaci a servis: - závlahové systémy pro zahrady, parky, hřiště - stanice pro posílení tlaku vody.

Autorizovaný distributor výrobků Rainbow. Prodej a servis univerzálního čistícího systému Rainbow.

Prodej, internetový obchod: -pneumatické válce a ventily -elektromagnetické ventily -filtry a maznice -šroubení, fitinky, rychlospojky -manometry -tlakové a průtokové spínače -kulové kohouty.

Stroje a materiály pro kabelovou konfekci. Prodej strojů na kabelovou konfekci. Stroje na stříhání, odizolování a značení vodičů. Stříhačky bužírek, folií, drátků, papíru, pásek lanek atd. Krimpovací lisy a nástroje pro zalisování konektoru na kabel. Prodej nožů stříhacích a odizolovacích pro KOMAX, Schleuniger, ARTOS, Makfil, Filomat, ...

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a vybavením, optická inspekce, systémy Vision, kontrola procesů pro výrobu skla, dřeva, montážní technika, automatická optická inspekce

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...