OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Velkoobchod a e-shop - hydraulická technika Velkoobchod a e-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy E-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy - nářadí EXTOL a FORTUM - hydraulická a ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Bazar -mikrobusy, dodávky Prodej: -nové i použité díly -mikrbusy -dodávky - náhradní díly na automobily značek Renault, Opel, Nissan Fiat, Peugeot, Citroen, Iveco. Karosářské práce. Kompletní servis. Servis - převodové skříně RENAULT, OPEL, FIAT, PEUGEOT - motory, opravy a výměnný způsob - brzdy - ložiska kol ...

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Opravy a servis: - automatizační prvky - komponenty průmyslové automatizace.

Prodej, servis: -svařovací technika.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Služby: -vyhledávání poruch na vodovodním potrubí, topných systémech včetně podlahového topení a na horkovodech. -trasování kovových vedení a kratkých úseků plastového potrubí. -vyhledávání úniků na závlahových a bazénových rozvodech.

Prodej, servis: -malá zemědělská technika VARI sekačky, malotraktory, rotavátory -zemědělské stroje, traktory, kombajny, stroje na pícniny a půdu, nakladače, mulčovače, postřikovače, rosiče, rotační brány AGS, AGROSTROJ, PÖTTINGER, DEUTZ-FAHR, SAME. Prodej: -hutní materiál ocel, profily, trubky -zahrádkářské potřeby ...

Specializujeme se na dodávku a montáž regulační techniky, systémů vytápění, chlazení a VZT.

Výroba indukčních snímačů (čidel). Výroba bezdotykových senzorů. Snímače polohy, pohybu, pohybu otáček. Optické snímače. Magnetické snímače. Snímače stejnoměrné a střídavé. Infrazávory. Čidla. Kapacitní snímače.

Montáže, revize, servis a opravy výtahů.

Poskytování technických služeb: - čištění ulic - udržování veřejných prostranství.

Prodej, půjčovna, servis: - čistící technika..

Dodávka: - profesionální lékařské a estetické technologie.

Prodej, instalace: - bezpečnostní a protipožární systémy.

Velkoobchod: - potřeby pro kadeřnictví.

Prodej, pronájem, opravy, revize: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Vyrábíme a montujeme mostové jeřáby, portálové jeřábové dráhy, automatizované manipulační linky. Dodáváme kladkostroje Stahl. Průběžné tryskání materiálu do rozměru 1000 x 500 mm. Výrobci a prodejci jeřábů.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

Nabízíme opravy, servis, revize a prodej hasících přístrojů a hydrantů. Dále můžete navštívit Internetový obchod zaměřený na požární zabezpečení staveb a potřeb pro požární sport.Na stránkách naleznete: - hlásiče požáru - hasící přístroje - hydranty - elektrocentály - čerpadla - hadice - savice - saci koše - sady na požární ...

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. EPRIN spol. s r.o. Vývoj, výroba: -RFID systémy -přenosné terminály -etikety, štítky, TTR barvící fólie Grafické návrhy, tisky, výrobní aplikace. Systémy značení palet. Návrhy a realizace systémů. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis: -komplexní ...

Vysokozdvižné vozíky: - pronájem - poradenská činnost - nákup - prodej - servis - leasing - leštění alu kol - prášková lakovna - lakování. Prodej vysokozdvižných vozíků: - použité - nové. Prodej použité manipulační techniky. Vysokozdvižné vozíky, které prodáváme, vždy pečlivě zkontroluje revizní technik. V případě potřeby jsou ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Montáž - tepelná čerpadla IVT, NIBE, BUDERUS - montáž podlahového a klasického vytápění