OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Programování na zakázku Instalace - kamerové systémy Vedení - jednoduché účetnictví Tvorba - www stránky Instalace - počítačové sítě

Prodej - zahradní technika Servis - zahradní technika - malá zemědělská technika

Opravy - elektroinstalace Autoopravna - veškeré mechanické opravy - příprava na STK a emise - montáž mechanického zamykání řadící páky - CONSTRUCT - diagnostika E - OBD a elektrických systémů STK - měření emisí Montáž - mechanické zamykání řadící páky - CONSTRUCT - autoalarmy, centrální zamykání DO

Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje Zemní práce Servis stavebních strojů a zahradní techniky

Prodej - tabletovací lisy - obchodní zastoupení firmy ADAMUS - formátové díly pro blistrovací a kapslovací linky - lisovací nástroje - razidla a matrice - náhradní díly pro tabletovací stroje různých značek a to: vodící dráhy, přítlačné rolny, rotory apod.

Prodej: - prodej pneumatik všech značek - prodej ocelových a alu kol - prodej náhradních dílů pro vozy všech značek - prodej akumulátorů - prodej olejů a provozních kapalin - prodej vybavení pro pneuservisy - pneuservis - čištění klimatizací

Projekce, dodávky a servis sterilizační a UV technologie. Sterilizace pomocí UVC záření. Dodávky na klíč pro průmysl a zdravotnictví.

Prodej, montáž, oprava, údržba: -elektrické motory, čerpadla Sigma, Grundfos, Wilo, EBARA.

Prodej vyvolávacích automatů a zařízení firmy OVIT Miláno. Tiskových desek MAXMA PRINTING. Poradenská činnost: -polygrafický průmysl. Prodej, servis: -termální tiskové desky MAXMA PRINTING ULTRA EP, ARTYONG, GALLANT -příslušné chemie (vývojka, mycí chemie, konzervovače atd.)

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

Prodej: - domácí spotřebiče - bílá technika.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -chladírenská technika: -zařízení obchodů -technologie chladíren a mrazíren -komponenty pro chlazení a klimatizaci -tepelná čerpadla -sledování a záznam teploty -chlazení vody

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Revize, servis, montáž a prodej - hasicích přístrojů - požárních hydrantů - požární techniky - požárních ucpávek INTUMEX - majitel systému LYONESS

Prodej - decelerometry Opravy - decelerometry Vývoj - zákaznická elektronická zařízení a přístroje pro testování automobilů výroba - decelerometry

Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Prodej čerpadel, výdejních pistolí a hadic včetně servisu. Nabídka pronájmu stavebních strojů. Provádění výstavby a rekonstrukce čerpacích stanic.

Zabýváme se výrobou a dodávkou zařízení pro odsávání a filtraci ve všech oblastech průmyslové výroby, kovovýrobou i pálením laserem.