OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Velkoobchod: - náhradní díly pro zahradní techniku.

Výroba: - zařízení pro svoz a manipulaci s odpadem - vyklapěče nádob - nástavby pro svoz odpadu - přepravní vozíky.

Manipulační technika: -servis manipulační techniky -drobné opravy -celkové repase -technické kontroly -zaškolení obsluhy -školení řidičů. Zabezpečovací systémy: -montáž zabezpečovacích zařízení Construct -variabilní možnost umístění.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy (např. Block, Variant a Four), regály, vitríny a pulty. Dále dodáváme drážkové panely slatwall, štendry, stojany, hrabací koše, skleněné i MDF police, figuríny, krejčovské panny, bysty, ramínka, etiketovací kleště, etikety, textilní kleště, splinty, visačky, velikostní značení, cenovky, ...

Výroba a prodej chladicích zařízení pro restaurace, bary, řeznictví, pekárny, cukrárny - vitríny, vinotéky, chladicí pulty, vany a desky, atypická výroba. Nerezové vybavení pro gastroprovozy.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

AERO Vodochody AEROSPACE a.s. je největším výrobcem letecké techniky v České republice. Zaměřuje se především na spolupráci s předními leteckými výrobci.

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - dojící technika - chladící technika

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Výrobním programem je světelná a nesvětelná reklama a prodejní stojany.

Oprava: -elektromotory, ponorná čerpadla.

Provádíme: - termovizní měření kamerou FLIR. Diagnostikujeme v oborech: - stavba, elektro, fotovoltaické elektrárny, průmysl, veterina.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Prodej, servis: - barvící stroje - barvící linky.

Dodáváme filtrační vložky atmosferického vzduchu. provozovna Filter plus s.r.o. U kolory 302 463 12 Liberec kancelář Rokycany Volduchy u Rokycan 40 PSČ 338 22 telefon/fax 371 580 980 Nástrojarna Centrální sklad Smetanova 987 294 01 Bakov nad Jizerou

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.