OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Winterhalter konstruuje a vyrábí efektivní mycí systémy pro: - restaurace - hotely - bary a výčepy - catering - školní a závodní stravování - nemocnice - pekařství a řeznictví. Profesionální mycí systémy „made by Winterhalter“ jsou ty nejlepší na trhu. Našim zákazníkům poskytujeme spolehlivý a rychlý servis. Jsme dodavateli kompletních ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oleje, tuky PARAMO SYNTOL, FRIDEX -gufera, manžety, O kroužky, stírací kroužky RUBENA -hadice na vodu, vzduch, palivo, olej, kyslík, acetylen PE, PA, PVC, pryž -klínové řemeny -spojky HARDY, BKN -desky těsnící KLINGERIT -šňůry těsnící TEMAC -kroužky Cu, Al, FIBR, SEGER -pružiny ...

Firma BEAM ČR vstoupila na český trh v roce 1997 jako výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM pro českou a slovenskou republiku. Za více jak 14let působnosti si získala pevné místo na trhu s více jak 80 obchodními zástupci po celé republice. Výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM ELECTROLUX pro českou a slovenskou ...

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - ventilátory - kompresory.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Jsme soukromá, ryze česká nezávislá firma, zabývající se technickými zkouškami pro zjišťování kondice provozovaných fotovoltaických elektráren na území ČR a celé Evropy. Specializujeme se na velké pozemní realizace, kde nejlépe dokážeme využít zkušenosti z výstavby a kontroly rozsáhlých solárních parků. Disponujeme vlastním certifikovaným ...

Pro všechny požadavky: výrobní program manroland manroland je synonymem tisku, synonymem inovací a kvality v oblasti tiskových strojů. A to už téměř 160 let. Od prvního tiskařského „rychlolisu“ z roku 1845 nebo od prvního lisu pro kamenotisk Albatros z roku 1871 se toho do dnešních dní hodně změnilo.

Služby v oboru: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Výroba, prodej: -magnetické filtry -magnetické odlučovače

Prodej vysavačů, extraktorů a mycích strojů pro čištění koberců. Zastoupení firem Lindhaus a Santoemma.

Projekty požárních sprinklerů (SHZ). Pro sklady, administrativní budovy, garáže, obchodní centra. Projekty hašení pěnou.

Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje.

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Opravy a servis: -chladničky -mrazničky (tuzemské i zahraniční) Záruční a pozáruční servis.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Prodej, výroba: - kompresory - sušiče - filtry - pneumatické nářadí - tlakové nádoby.

Čištění: -koberce Pronájem, půjčovna: -úklidové stroje

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Výroba, prodej, servis: - pneumatické nářadí pro doly, lomy, stavitelství a slévárenství.

Kompletní vybavení obchodů, restaurací a barů chladicí a mrazicí technikou.

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...