OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Úklid a údržba komunikací, dovoz vody. Nabídka služeb pneuservisu, autodopravy a servisu nákladních automobilů Liaz, Tatra a Avia.

Dovoz, prodej, maloobchod, půjčovna, pronájem: -karavany.

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

Prodej a půjčovna karavanů a obytných vozů.

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Výroba: - pekařské a cukrářské formy s antiadhézní silikonovou, PTFE a FEP úpravou Renovace poškozených silikonových a teflonových nástřiků. Mechanické opravy plechů a forem Provozovna: Svéradice 166 tel.: 376 514 531

Zajišťujeme: - projekce, dodávky a montáže sdělovacích zařízení a rozvodů.

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.

Činnosti od obchodních aktivit až po opravárenskou a poradenské služby se zaměřením na autodopravu, autoopravárenství, zdvihací a manipulační techniku.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

E-Shop nabízející výčepní chlazení na pivo.

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Zahradnictví: - návrhy zahrad, plotů - závlahové systémy - udržba zeleně - ozelenění teras - mulčovací kůra - floristická činnost - vázání kytic - dekorace.

Služby: - návrhy, realizace, projekce zahrad - prodej a pokládka travních koberců - zavlažovací systémy

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...