OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej automatů na výkup láhví Tomra a lisovacích strojů Orwak.

Prodej vybavení: -zubních laboratoří a ordinací.

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Prodej a servis: -čerpadla -domácí vodárny.

Konstrukce návrhů: -vibrační dopravní a třídící trasy, systémy, uzly -jednotlivá vibrační zařízení. Výroba, prodej, servis: -příložné vibrátory -vibrační dopravníky žlabové a trubkové podavače, trubkové, měniče frekvence, odvodňovače, drtiče žlabové a vertikální dopravníky, třídiče, stoly, vytloukací rošty, speciální ...

Kompletní zajištění služeb v oblasti výtahů. Nové výtahy všech druhů - dodávky a montáže, rekonstrukce, modernizace, servis výtahů, opravy výtahů, revize revizní zkoušky, projekční práce, poradenská činnost.

Prodejní velkosklad, dodávky: -kompletní zařízení pro velkokuchyně, hotely, bistra včetně chladírenského zařízení a náhradních dílů.

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Služby: - opravy zemědělských strojů, techniky - svářečské práce.

Projekce, výroba, montáž a servis: - chladicí a potravinářské zařízení.

Prodej: - hasičská technika a příslušenství.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Zajišťujeme: - chartery (pronájmy) jachet - týdenní jachtařské kurzy.

Provádíme: - zemní práce. Konstrukce, prodej: - stroje a zařízení na úpravu a údržbu jízdárenských povrchů.

Autorizovaný dealer nákladních vozů Tatra.

Prodej dřevozpracujících strojů a zařízení. - dřevoobráběcí nástroje

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

Společnost Agromel spol. s r.o. byla založena na podzim roku 1992 jako prodejní a servisní středisko zemědělské techniky. Od počátku svého působení zastupuje firmu CLAAS, která je na našem trhu známá jako výrobce špičkových sklízecích řezaček, mlátiček a kompletního pícninářského sortimentu. Od roku 1997 byla do našich obchodních aktivit ...

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.

Firma je výhradní dovozce a provozuje servis zahradní techniky SOLO.