OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Dodává strojní formy na výrobu: - Skladebné dlažby - Zámkové dlažby - Dlažby určené k dalšímu zušlechtění (rumplování, tryskání atd.) - Zatravňovací dlažby - Zdících a bednících tvárnic, stropních vložek apod. - Prvků zahradní architektury, svahových a stěnových prvků (včetně štípaných) - Obrubníků a žlabů - Formy pro vibrolisy

SIGMA-Trejbal, výhradní zástupce. Opravy čerpadel: - domácí vodárny - závlahy zahradních skleníků - průmyslové provozy-kotelny, AT-stanice, CCS -stanice a jiné. Prodej: - vodárny - čerpadla - náhradní díly - příslušenství - elektromotory - měřiče tepla a vodoměry(SPANNER POLLUX-PREMEX) - měřící a regulační technika(AFRISO).

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Požární technika. Revize servis a prodej hasicích přístrojů, požárních hydrantů, požárních klapek, požárních dveří. Služby odborně způsobilé osoby v oboru požární ochrany: zpracování dokumentace, školení, preventivní požární prohlídky.

Dodávka a montáž: - kompresorové stanice - zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu - rozvody stlačeného vzduchu - elektromonážní práce v občanské výstavbě.

Opravy: -elektronika -laboratorní technika.

Technická akustika. Náhradní zdroje výroby elektrické energie. Výroba, prodej: - průmyslové tlumiče

Prodej a servis: - zahradní technika - komunální technika - golfová technika - zemědělská technika - příslušení - John Deere(LTR 180, X595, Gator) - Honda, Stiga, Vari - Briggs&Stratton. Pneuservis: - pneumatiky - Barum, Continental, Michelin, Semperit - litá kola. Rychloservis: - Mann - Bosal - ...

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Prodej: - obráběcí nástroje. Sortiment dodávaného nářadí obsahuje širokou škálu nástrojů pro třískové obrábění ocelí a slitin kovů.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Certifikovaná realizační firma a prodejce značky Gardena. Navrhujeme, provádíme kompletní instalace systémů pro automatické zavlažování a sekání zahrad, zahradního osvětlení. Pomáháme při realizaci svépomocí a při montáži na klíč dáváme 5-let záruku.

Prodej, servis, revize: -motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Firma L.P.I. je dodavatelem automatického zavlažovacího systému RAIN BIRD.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Prodej, maloobchod: - měřící a regulační technika. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Prodej, servis: - zemědělská technika, stroje - zemědělské mechanizátory - prodej, doprava a skladování obilovin.

Prodej, servis, revize: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Návrh, montáž, servis a dodávka: - sluneční kolektory vhodné pro ohřev vody.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komunikací - čištění ploch a komunikací.