OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Závod automatizační techniky. Výroba, dodávka: -řídící a monitorovací systémy -komunikační rozhraní -binární a analogové rozhraní -senzory pro průmyslové aplikace -informační a monitorovací systém -řídící systémy-kompletní dodávka -dálková pásová doprava -doly povrchové i hlubinné ekologie -elektrárny, hutnictví, chemický ...

Prodej: - čerpadla - sádrokarton - tepelné izolace.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Značkový sortiment BODY COMFORT. VENTA - pračky vzduchu pro astmatiky a alergiky. Masážní přístroje. Perličkové masážní koupele.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

Vývoj a výroba identifikačních vstupních systémů zaměřených zejména na oblast bezpečnostních technologií.

Gastrobazar. Nové zboží: -kuchyňský nábytek -kuchyňské stroje -grily -tepelná zařízení -chladící zařízení -ostatní.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Ozeleňování střech systémem Optigreen Odborné poradenství, konzultace. Montáž automatických závlahových systémů. Výstavba zahradních jezírek.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace do bytu, domu, kanceláře - montáže a instalace klimatizací.

Výroba. prodej, realizace: - vodní turbiny - technologické zařízení pro vodní elektrárny.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Čerpací technika. Prodej a servis: - čerpadel i vodáren značky Sigma, Grundfos, Wilo, Calpeda, postřikovačů a zahradní techiky značky Hecht.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kovové součástky Pobočka: Poříční 3010, 0Česká Lípa Telefon 487 853 746 Mobil 602 121 890 E-mail: ceska.lipa@tpb.cz

Prodej, servis: - chladicích zařízení

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře, -stínící technika. Oprava, servis: -chladící zařízení.

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...

Prodej: - zemědělská technika - hnojiva