OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, opravy: - spotřebiče - klimatizace. Pracovní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00 So 8:00 - 11.30. Kuchyňské a interiérové studio: Kouřimská 136 Kolín 1 Tel/fax: 321727449. E: kuchynekolin@hvservis.cz.

Výroba, prodej: -vakuová zařízení, komponenty. -vývěvy: membránové, rotační olejové, difuzní. -vakuové ventily. -vakuové aparatury. -měření vakua: -vakuometry mechanické. -vakuometr PIRANI. -laboratorní přístroje: -topné hnízdo.

Nabízí: - export a import ojetých autobusů - nákup a prodej autobusů - leasing autobusů - pojištění autobusů

Prodejní sklad: -manipulační technika Kovocheb.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérské zboží.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na zemědělské stroje a zařízení ZETOR, AVIA - nářadí TONA.

Oprava, servis: -železniční vozy a lokomotivy.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Autodoprava: -nákladní. Velkoobchod: -zemědělské produkty -potraviny, nápoje -textil, oděvy, obuv -drogistické a kosmetické výrobky -elektrické spotřebiče pro domácnost -nábytek, podlahové krytiny -kancelářské potřeby -stavební materiály -železářské, instalatérské, topenářské zboží -stroje obráběcí, stavební, textilní, ...

Servis a opravy manipulační techniky, technické kontroly, revize LPG, prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, bazar strojů a další činnosti spojené s provozem skladové techniky.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Výroba, prodej: - kovářské výhně - kovadliny - kleště.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Opravy, prodej: -asynchronní motory do 250 kW -stejnosměrné motory do 350 kW -kalová a oběhová čerpadla.

Maloobchod, prodej: -malá zemědělská technika -traktory -příslušenství k traktorům -kultivátory.

Vysokozdvižné vozíky: -servis, opravy.