OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej a servis: -zahradní technika.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Prodej: - protipožární pomůcky. Požární ochrana.

Prodej: -automatické pračky, myčky, chladničky, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery WHIRLPOOL, MAPS, CANDY, ZANUSSI, GORENJE, INDESIT, IGNIS, CROSLEY, PHILCO, SAMSUNG, CALEX, ARDO, DAEWOO, MORA, ROMO-ZEROVAT, AEG. Služby: -záruční a pozáruční servis -dovoz, zapojení a předvedení zdarma -běžné opravy do 24 ...

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Opravy, servis a prodej: -svařovací (svářecí) technika, zařízení -svářečky -poloautomaty tuzemské i zahraniční ESAB, FRONIUS, FORMICA plasmy pro plasmové řezání přestavby, renovace, generální opravy, GO svařovacích poloautomatů -hořáky BINZEL, KURT HAUFE i renovace -odsávací zařízení KEMPER i montáž -autogen výměnným ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Autorizovaný zástupce Bauer Kompresseren pro ČR. Nabízíme prodej, servis a instalace tlakových rozvodů kompresorů a systémů Bauer.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Ubytování: -M. Šimků vedoucí ubytoven tel.318492236. Ubytovny: -Příbram 7, č.484, 485 tel.318628436 ubytovna Příbram 7, č.88 Horník tel.318630966. Stravování, jídla jsou vydávána na jídelnách při kuchyních na: -DAS (bývalé garáže UD**, křižovatka u Kauflandu) tel.318624785, možnost pořádání svateb Možnost stravování ...

Velkoobchod, prodej: -průmyslové armatury -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -trubky topenářské a pozink, plastové, odpadní, kanalizační, měděné -přírubové armatury -příruby a varná kolena -fitinky kompletní sortiment -drobné armatury (Myjava, Itálie) -oběhová čerpadla GRUNDFOS -bojlery, ohřívače, průtokové ...

Balící technika: -páskovací automaty -automatické balicí linky -stretchery -ruční páskovací stroje -ocelové a platové pásky.

Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...

Opravy: -šicí stroje všech typů v dílně i u zákazníka -menší opravy na počkání. Prodej: -nové šicí stroje -overlocky domácí a průmyslové -vybavení textilních dílen všech značek -nůžky SOLINGEN a KDS* -náhradní díly -příslušenství -napařovací žehlící lišty -použité šicí stroje.

Výroba, prodej: - membránové oddělovače tlaku - snímače diference tlaků

Prodej, servis, opravy stavebních strojů.

Prodej a servis lodí, lodních motorů a příslušenství. Služby: -opravy lodí -předsezónní a posezónní servis -servis a opravy lodních motorů -zástavby lodních motorů -stavba automobilových přívěsů pro přepravu lodí -stavba manipulačních vozíků.

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Autorizovaný prodej a servis Husqvarna. Prodáváme zahradní techniku, pily sekačky, křovinořezy, traktory, ridery, foukače, plotostřihy, sněhové frézy. Skladem jsou sekačky, vysavače listí a zahradní technika, traktory. Dále dodáváme kultivátory, vertikutátory. Na naší prodejně najdete také široký sortimet příslušenství Husqvarna - oleje, ...

Montáž, opravy, servis: - chladící zařízení.

Opravy: -lednice -mrazáky -chlazení.