OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Prodej: - software a přístroje pro měření tepla a teploty, měření spotřeby teplé vody a měření plynu a elektřiny.

Práce: -elektromontážní NN**, VN** -zemní. Měření, regulace, projekce, revize: -elektro. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -hromosvody.

Oprava, servis: -elektrické motory jednofázové a třífázové -elektrické spotřebiče -elektrické ruční nářadí NAREX.

Záruční a pozáruční servis kotlů.

Prodej a servis chladicích, mrazicích a klimatizačních zařízení.

Servis chladicí techniky.

Servis: -motorové pily -zemědělská technika TERRA, VARI.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - umělé i živé květiny. Realizace, údržba: - zahrady, parky.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Firma Favia s.r.o. je gestorem servisu FAGOR pro Prahu a střední Čechy.

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Domovní telefony, přístupové systémy: - výhradní dovozce a zástupce italské firmy BPT s.p.a. pro ČR - autorizovaný prodejce identifikačních systémů Tech Fass s.r.o. - pořádání školení pro projektanty i montážní firmy.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Čistící stroje. Značky: WAP, Karcher. Stacionární rozvody tlakového mytí pro masný a potravinářský průmysl, generální, střední, běžné opravy - záruční a pozáruční servis. Opravy tlakových hadic všech typů. Výkup: stroje funkční, nefunkční, jinak poškozené a starší, typ nerozhoduje

Naše služby: - návrhy a realizace závlahových systémů na klíč - zakládání trávníků profi strojem.

Zabýváme prodejem a distribucí výrobků těchto firem: PARKER HANNIFIN: - výrobky pro systémy měření a regulace (MaR), tzv. Instrumentation - výrobky UHP (Ultra High Purity) pro systémy s vysokými nároky na čistotu média - výrobky pro průmyslové aplikace, hydrauliku a pneumatiku - solenoidové ventily Parker SCEM a Parker Lucifer - ...

Komplexní servis na všech druzích výtahů. Zkušení servisní technici pro Vás 24 hodin denně zajišťují tyto služby: - odborné prohlídky - mazání a seřízení výtahu - provozní prohlídky - proškolení dozorce výtahu - odstraňování poruchových oprav – odborné zkoušky - vyprošťování osob uvízlých v kabině výtahu.

Poskytování komplexních služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Služby: - požární ochrana - bezpečnost práce.

Výroba, dodávka: - dřevěné obaly, palety - balící linky.