OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Maloobchod, prodej: - měřící technika - tvrdoměry - měřící ramena - měřící stroje - měřící videosystémy.

Kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Cestovní agentura: -pronájem autobusů Neoplan -pravidelná mezinárodní linka Příbram- Praha-Brno-Poprad-Prešov-Michalovce-Humenne-Snina -prodej zahraničních i tuzemských zájezdů -zahraniční i tuzemské vstupenky na kulturní akce -autobusové jízdenky. Sidlo firmy: -Ouběnice17, tel.318690114 turismo@hejnal-turismo.cz Pobočka ...

Kontroly,opravy,prodej: -hasicí přístroje -hydranty. Revize,opravy: -požární klapky. Tlakové lahve: -prodej -tlakové zkoušky -plnění CO2* technický i potravinářský plyn. Vypracování: -posouzení požárního nebezpečí -dokumentace požární ochrany. Kontrolní a poradenská činnost. Prodej: -požární materiály pro stavebnictví ...

Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...

Prodej, oprava, servis, revize: - motorové pily, sekačky a zahradní traktory - široký sortiment značek PARTNER, JONSERED, STIGA, JOHN DEERE, MTD, Dolmar, Makita Broušení: - řetězy a pilové kotouče. Prodej: - švédské motorové pily a křovinořezy od amatérských až po profi - náhradní řetězy pro všechny značky - pilníky - motorové ...

Servis chladících zařízení. Oprava: - domácí a průmyslové chladničky - mrazničky.

Prodej, servis: -filtrace, odstranění železa a maganu změkčování -zařízení na výrobu deminerilizované vody -regenerace ionexů.

Služby: -měření radonu pro účely stavebního řízení na pozemcích a v objektech.

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Prodej a servis zahradní techniky značek Stihl, Viking, Husqvarna, Vari, Stiga, Honda, AL-KO, Motor Jikov. Prodáváme pily, sekačky, křovinořezy, travní traktory, čerpadla, elektrocentrály, ruční nářadí. Prodej náhradních dílů, záruční servis

Služby: -gastro vybavení pro hotely a restaurace -hygienické doplňky -úklidové prostředky -rozvoz objednávky na telefon.

Závlahy. Poskytování služeb prostřednictvím závlahových zařízení.

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Služby v oblasti požární ochrany: •Zajištění úkolů požární ochrany odborně způsobilou osobou Pravidelné prohlídky objektů a provozů z hlediska požární bezpečnosti Zajištění dokumentace v souladu se zákonnými normami Příprava firmy na kontrolu nebo jiné řízení státních kontrolních orgánů v oblasti PO Jednání se státními kontrolními ...

Oprava, servis: - zemědělských strojů.

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Služby: - stavební činnost - projektování, dodávka, montáž vzduchotechniky a klimatizací

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - zdravotnické potřeby - rehabilitační potřeby - zdravotnické a rehabilitační pomůcky.

Oprava: -zemědělské stroje.

Vodoinstalace. Kanalizace. Topenářské práce. Montáže čerpadel a vodáren + opravy.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.