OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, servis, opravy: - prodej nových a použitých vysokozdvižných vozíků - prodej nových i starších paletových vozíků - servis a opravy (střední nebo generální) vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, pneu, baterií a přídavných zařízení (boční posuv, nosné vidlice, …) - výroba hydraulických hadic, prodej ...

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Technické služby. -údržba veřejné zeleně. -čištění města, komunikací, chodníků. -svoz komunálního odpadu.

Zastoupení firem: - B.V.KORTHOFAH, RIB type CO. Montáž a servis, prodej: - zařízení na značení a popis všech druhů výrobků. Dodávky: - kódovací fólie - barvící váleček - kovová a gumová litera - inkoust - příslušenství - stroje datumovací, kódovací, potiskovací. Potisk: - papírová, umělohmotná a hliníková balící fólie - ...

Prodej: - tlakové hadice a příslušenství pro hydrauliku - O kroužky, manžety, stírací kroužky, Cu kroužky - ložiska a řemeny - gufera

Prodej a servis zemědělské techniky.

Projekt a výroba automatizovaných systémů v oblasti vnitropodnikového transportu, balení, manipulace a skladování.

Bezpečnostní a telekomunikační systémy: -elektronická ochrana objektů -satelitní monitorovací a střežící systémy -zabezpečení automobilů-autoalarmy -hand free sady -příslušenství k mobilním telefonům.

Vývoj: - meteorologické a klimatické měřící systémy. Konzultace a implementace LIMS systémů.

Prodej, montáž a servis: - hnací, plastové řemeny - kluzné plasty - normované strojní díly.

Revize, kontrola, revizní technik: -zdvihací zařízení: -jeřáby. -montážní plošiny. -regálové zakladače. -vázacích, závěsných prostředků.

Opravy: - chladící technika.

Prodej, maloobchod, servis: - bílá technika - domácí spotřebiče - spotřební elektrotechnika - účastnické zásuvky a kabely - prodlužovací síťové kabely - mobilní telefon a příslušenství. Montáž, instalace: - kabelové rozvody - instalace antén - satelitní přijímače.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Prodej, servis: - malá zemědělská a zahradní technika - motorové pily, sekačky.

Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - hasící přístroje - hasící technika.

Nabízíme kompletní služby v oborech požární ochrany a požární bezpečnosti staveb. Provádíme dodávky, servis a revize hasicích přístrojů, požárních hdrantů, požárních ucpávek a mnoho dalšího. Poskytujeme školení v oboru BOZP a Po a kompletní poradenství.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Organizace specializovaná na správu a údržbu komunikací a silnic včetně jejich vybavení, a to v regionu Středočeského kraje.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Dovoz a prodej použitých i nových karavanů z Holandska a Belgie.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.