OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Opravy, servis: - chladící zařízení.

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Prodej: -malá zahradní a zemědělská technika.

Oprava a servis: -paletový vozík, manipulační technika. Zámečnictví.

Výroba a servis elektrických laboratorních pecí. Moderní, úspěšné a spolehlivé pece od českého výrobce: - pece muflové pro žíhání, kalení, tavení, vypalování a ostatní práce v teplotním rozsahu 200 - 1250 stupňů Celsia - pro laboratoře, dílny, ateliéry - termočlánky, regulátory teploty.

Návrh, vývoj, výroba, montáž: - fotovoltaické zařízení ostrovního typu.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika -potřeby pro zahrádkáře, kutily: -sekačky -motorové kosy -řetězové pily -čerpadla -zavlažovací systémy -vodárny -postřikovače -hnojiva -kamna, krby -keramika.

Prodej: -dřevoobráběcí stroje.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Nabízíme dřevoobráběcích strojů a nástrojů. Dodáváme CNC centra, olepovací stroje, lisy, brusky, dělicí pily, vrtačky.

Činnost: -prodej a servis: malá zemědělská mechanizace -záruční a pozáruční servis systému terra-vari -generální oprava systému terra-vari -oprava motorů(jikov, Honda, Tecumseh, Briggs&Stratton) -prodej náhradních dílů -poradenství -zásilkový prodej náhradních dílů -oprava zahradní mechanizace -bazar zemědělské mechanizace.

Služby: - výroba mléka - chov skotu a prasat - produkce obilovin, kukuřice, brambor - opravy zemědělských strojů

Maloobchod, prodej, servis: - malá zemědělská mechanizace

Výroba a zpracování: - technická dokumentace. Poradenství v oblasti požární prevence.

Oprava, servis: -zemědělské stroje.

Prodej, opravy, revize: - požární vodovody - hasicí přístroje.

Projekce, prodej, montáž: -kamerové systémy -ozvučovací a výpočetní techniky -zabezpečovací technika -protipožární technika. Opravy: -elektronická zařízení. Elektroservis-všeobecně.

Prodej, kontrola, servis: -hasicí přístroje -hydranty.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Výhradní dovozce a prodej chlazení LIEBHERR, automatických espress NIVONA a spotřebičů SOLAC Prodej a servis jak volně stojících přístrojů pro domácnost, tak i vestavných přístrojů nebo přístrojů pro profesionální použití.

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační technika a zařízení - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.