OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Sanitace výčepního a nápojového zařízení. Nabídka čištění chladičů párou.

Odvádění a čištění odpadních vod Autodoprava. Odvoz fekálie, fekálií.

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Lubrifikační technologie - LubTec. Šroubení a příslušenství pro centrální mazání. Montáž, servis a prodej: - centrální mazací systémy - hydraulická šroubení - hydraulické systémy - dávkovací technika. Dávkovací a směšovací technika DOPAG/HuK. Dávkovací technika ABNOX. Zařízení pro tavná lepidla.

Služby: -solární ohřev vody a vytápění pro RD i firmy, tepelná čerpadla -montáž na klíč, prodej, servis, poradenství.

Dodavatel: -kompletního sortimentu strojů a zařízení autoservisů a pneuservisů mimo jiné strobolamp, paltestů, testerů řídících jednotek, analyzátorů, kouřoměrů, kompresorů, hydraulických lisů, regloskopů, nabíječek, zařízení pro distribuci a sběr oleje a vazelíny, jedno i vícesloupových zvedáků, vyvažovaček zouvaček pneumatik od firem OMCN, ...

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Prodej: -zemědělské stroje Služby v oblasti nemovitostí

Prodej, splátkový prodej: -úklidová technika vysavače LINDHAUS pro domácnost i průmysl.

Činnost: - opravy pracovních strojů

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Produkty - prodej: - ektronika - domácí spotřebiče - domácí spotřebiče ETA - digitální technika - telekominikační technika - výpočetní technika - kancelářská technika - el. ruční nářadí - ohřívače vody - náhradní díly na domácí spotřebiče - svářecí technika - topná tělesa všeho druhu - výroba topných těles na zakázku - ...

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Služby: -prodej, servis profesionálního nářadí a zahradní techniky (NAREX, MAKITA, METABO, DOLMAR, PROTOOL, FESTOOL, HUSQARNA), -prodej čerpadel, -komletní sortiment nářadí a příslušenství. ICQ 309091801

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Servis a opravy: -chladící zařízení, chladničky, kombinované lednice -mrazící zařízení, mrazáky. Prodej: -chladničky -kombinované lednice -šuplíkové mrazáky -truhlové mrazáky. Odvoz, zapojení a předvedení zdarma. Výkup: -starší lednice protiúčtem.

Půjčovna: -lodě -výstroj pro vodní turistiku.

Prodej: -profi vysavače -domácí vysavače -příslušenství -výhradní dovozce firmy LINDHAUS.

Dodavatel technologií pro chov a ustájení koní. Výroba, prodej: -venkovní a vnitřní boxy -vrata, okna -stájové podlahy -překážky.

Prodej: -zemědělská technika -zemědělské stroje -nářadí -traktory.