OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Opravy, servis: -chlazení -ledničky, mrazáky.

Výroba: -stroje a přístroje s mechanickým pohonem -hydraulická zařízení a prvky -hydraulické válce -hydrogenerátory ruční -hydraulické dílenské lisy.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.

Projekční a inženýrská činnost: -železniční zabezpečovací zařízení -přejezdy -vlečky.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.

Dovoz a prodej ojetých automobilů a karavanů z členských zemí Evropské unie. Zajišťujeme úvěry, leasing, zajištění STK, pojištění vozidel.

ABC šicí stroje. Provádíme opravy a servis - šicích strojů všech značek, typů a stáři - domácích šicích strojů - overlocků - průmyslových strojů na textil - průmyslových strojů na kůži - průmyslových obuvnických strojů.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Půjčovna: -stavební mechanizmy -stavební výtahy -závěsné lávky -pracovní plošiny. Provádíme: -montáž, demontáž, revize těchto strojů. Výroba: -výtahy pivních sudů do sklepů -plošiny pro bezbariérovou dopravu invalidů do domu -zakázková kovovýroba.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej - elektromotory Převíjení elektromotorů všech druhů do 400 kW včetně GO - rychloopravy motorů do 15 kW Opravy - ponorná a horizontální čerpadla včetně GO

Internetový obchod - zahradní technika Internetový obchod - zahradní technika

Prodej - anhydritové směsi ANHYDRIT AE20, 25, ALFA, SÁDRA Výroba - anhydritové směsi ANHYDRIT AE20, 25, ALFA, SÁDRA Půjčovna - dieselové čerpadlo BRINKMAN, PUTZMEISTER SP 11 BHF, ...

Prodej - brambory Výroba - menší ocelové konstrukce Kovovýroba Prodej - med Opravy - zahradní mechanizace Zemědělská činnost Opravy - čerpadla pro traktory ZETOR

Výroba - mříže - mřížové dveře Výroba - vjezdové brány Výroba - schody - zábradlí - ploty - plotové díly Svářecí práce Zámečnická zakázková kovovýroba

Prodej - hadicové spony a součásti NORMA výhradní zastoupení pro ČR

Opravy - trezory Kovovýroba Otevírání trezorůvýroba - zámky - kování - klíče

Prodej - spotřební materiál pro tisk - termopásky - fotopapíry - samolepící štítky - čistící prostředky Prodej - inkoustové kazety - tonery