Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Carvingová společnost Kurzy: -gastronomické -vyřezávání ovoce a zeleniny Prodej, eshop: -gastronářadí

Poradenství, školení: -bezpečnost práce -požární ochrana -hygiena práce Prodej, maloobchod, revize, oprava, servis: -hasící přístroje Půjčovna, pronájem: -prezentační a měřící technika

Měřící technika. Produkty: -indukční elektroměry -statické elektroměry -měřící transformátory proudu -časová relé -úřední ověřování.

Výroba: -balící stroje. -dopravníky. -dávkovače. -stroje na převíjení folií. -dávkovací zařízení tekutých produktů. -chladící dopravníky pro pekařství.

Prodej, revize, servis: -hasící přístroje. -hydrantové systémy.

Nabízíme odbornou montáž a servis klimatizací Toshiba, LG a Haier do domů, bytů a kanceláří. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

Plošiny - montážní pracovní plošiny: -pronájem moderních ekologických a tichých akumulátorových nebo síťových montážních plošin s dosahem do 30 metrů -pronajímáme přívěsné montážní pracovní plošiny Denka- Lift 12-30 a další.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej nových kovoobráběcích strojů. Nákup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Výroba, dodávka, prodej: - svařovací technika: - malé přenosné svářecí přístroje - mechanizované svářecí roboty využívané v průmyslu.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Dodávka a instalace - tepelná čerpadla Dodávka - chladící a mrazící boxymontáž - chladící boxy včetně prosklených prodej a servis - výčepní zařízení zastoupení firmy LINDR Výroba - chladící boxy (včetně prosklených) Výroba - chladírenské dveře Montáž - klimatizační technika Servis - klimatizační ...

Zakázková výroba: - potravinářské stroje pro výrobu cukrovinek a čokoládových výrobků.

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky Internetový obchod - nářadí kleště, kladiva, hasáky - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - zahradní technika Maloobchod a velkoobchod - brusivo Maloobchod a velkoobchod - nářadí (kleště, kladiva, hasáky, ...) Maloobchod a velkoobchod - zahradní ...

Dodávka - bavlněné vzduchové filtry - čistící prostředky na filtry

Prodej, internetový obchod: -pneumatické válce a ventily -elektromagnetické ventily -filtry a maznice -šroubení, fitinky, rychlospojky -manometry -tlakové a průtokové spínače -kulové kohouty.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Prodej, montáž, oprava, údržba: -elektrické motory, čerpadla Sigma, Grundfos, Wilo, EBARA.

Prodej vyvolávacích automatů a zařízení firmy OVIT Miláno. Tiskových desek MAXMA PRINTING. Poradenská činnost: -polygrafický průmysl. Prodej, servis: -termální tiskové desky MAXMA PRINTING ULTRA EP, ARTYONG, GALLANT -příslušné chemie (vývojka, mycí chemie, konzervovače atd.)

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -chladírenská technika: -zařízení obchodů -technologie chladíren a mrazíren -komponenty pro chlazení a klimatizaci -tepelná čerpadla -sledování a záznam teploty -chlazení vody

Jsme soukromá, ryze česká nezávislá firma, zabývající se technickými zkouškami pro zjišťování kondice provozovaných fotovoltaických elektráren na území ČR a celé Evropy. Specializujeme se na velké pozemní realizace, kde nejlépe dokážeme využít zkušenosti z výstavby a kontroly rozsáhlých solárních parků. Disponujeme vlastním certifikovaným ...

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Prodej a servis: - zahradní technika - komunální technika - golfová technika - zemědělská technika - příslušení - John Deere(LTR 180, X595, Gator) - Honda, Stiga, Vari - Briggs&Stratton. Pneuservis: - pneumatiky - Barum, Continental, Michelin, Semperit - litá kola. Rychloservis: - Mann - Bosal - ...