Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Výroba. prodej, realizace: - vodní turbiny - technologické zařízení pro vodní elektrárny.

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Autodoprava: -nákladní. Velkoobchod: -zemědělské produkty -potraviny, nápoje -textil, oděvy, obuv -drogistické a kosmetické výrobky -elektrické spotřebiče pro domácnost -nábytek, podlahové krytiny -kancelářské potřeby -stavební materiály -železářské, instalatérské, topenářské zboží -stroje obráběcí, stavební, textilní, ...

Servis a opravy manipulační techniky, technické kontroly, revize LPG, prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, bazar strojů a další činnosti spojené s provozem skladové techniky.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Servis chladicí techniky.

Společnost se zabývá prodejem nástrojů pro kovozpracující podniky. Značky: -AKKO, SECo, PRAMET, ISCAR, ZCC CT, PRECITOOL, SUMITOMO, HITACHI.

Prodej a servis zahradní techniky značek Stihl, Viking, Husqvarna, Vari, Stiga, Honda, AL-KO, Motor Jikov. Prodáváme pily, sekačky, křovinořezy, travní traktory, čerpadla, elektrocentrály, ruční nářadí. Prodej náhradních dílů, záruční servis

Služby: -gastro vybavení pro hotely a restaurace -hygienické doplňky -úklidové prostředky -rozvoz objednávky na telefon.

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Služby: -prodej, servis profesionálního nářadí a zahradní techniky (NAREX, MAKITA, METABO, DOLMAR, PROTOOL, FESTOOL, HUSQARNA), -prodej čerpadel, -komletní sortiment nářadí a příslušenství. ICQ 309091801

Výroba: -stroje a přístroje s mechanickým pohonem -hydraulická zařízení a prvky -hydraulické válce -hydrogenerátory ruční -hydraulické dílenské lisy.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.

Projekční a inženýrská činnost: -železniční zabezpečovací zařízení -přejezdy -vlečky.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Prodej - brambory Výroba - menší ocelové konstrukce Kovovýroba Prodej - med Opravy - zahradní mechanizace Zemědělská činnost Opravy - čerpadla pro traktory ZETOR

Výroba - mříže Výroba - vrata - brány Výroba - ploty Pokládka - zámková dlažba Drobné stavební práce Zámečnické práce - kovovýroba

Montáž - EZS Montáž - elektronická požární signalizace EPS Montáž - STA - digitální televize Kompletní elektroinstalační práce - slaboproudé - silnoproudé Montáž - hromosvody

Prodej - zahradní technika HUSQVARNA Servis - zahradní technika HUSQVARNA