Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

Půjčovna lodí a raftů na Berounce - lodě, rafty, kajaky, - pádla - plovocí vesty

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Prodej vozidel a náhradních dílů ND**: -traktory -zemědělské stroje pluhy, kombinátory, kultivátory, secí stroje, rotační sekačky, obraceče, samosběrné vozy, kombajny, mačkače, řezačky -nákladní automobily, přívěsy, návěsy -obložení brzdových čelistí -brzdové systémy -lamely, tlumiče -náhony tachografů a rychloměrů ...

Prodej a servis obráběcích strojů z produkce firem TOS Žebrák, INTOS Žebrák a EMCO.

Bezpečnost a hygiena práce: -zpracování dokumentace. Požární ochrana: -zpracování dokumentace.

Činnost: - diagnostika, oprava, servis kogenerační jednotky a záložní zdroje elektrické energie - instalace hnacích agregátů Oprava, servis: - stavební stroje CATERPILLAR - dodávka náhradních dílů

Návrh, instalace, revize požárních systémů: -požární odvětrání chráněné únikové cesty CHÚC -odvod tepla a kouře OTK -stabilní odvětrací zařízení SOZ -elektrické otvírače-přímočaré (lineární), řetězové, ramenové -denní větrání-elektrické a mechanické -echanické dálkové otvírání okna-pákové, kličkové (UCS) -automatické otvírání ...

Stavba a prodej lodí a jejich opravy. Nabídka laminátu a skluznic.

Bazar, prodej: -stavební stroje - obchod s použitými obaly pro Automotivy v EU

Prodej: - zemědělské stroje - náhradní díly

Oprava, servis: - řídící systémy - obráběcí stroje

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Práce, výstavba, služby: - zemní - ruční výkopové - pokládka dlažby - řezání asfaltu, betonu - vodovodní, kanalizační řady - přistavení, odvoz kontejnerů - zametání chodníků, komunikací.

Činnost: - kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) - zpracování dokumentace PO a BOZP - revize požárního zařízení. Prodej: - hasicí přístroje.

Dodávka, prodej: -profesionální mycí technika

Autorizovaný prodej a a servis zahradní, lesní a komunální techniky, Provádíme záruční i pozáruční opravy -Opravy rotačních sekaček všech značek

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost