Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Velkoobchod, distribuce a prodej: - součástky pro stroje průmyslové výroby - materiál k obuvnickému průmyslu.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Servis a prodej: -zahradní technika značky OLEO-MAC, JONSERED, HOMELITE, CASTOR, ALPINA, RASER, HARRY, OSIP, HECHT -motory BRIGGS & STRATTON, TECUMSECH.

Zabezpečení majetku a osob. Dodávka a montáž - kamerové a elektronické zabezpečení objektů - kontrola vstupu, biometrické čtečky, - komunikační systémy, videotelefony, ozvučení objektů - bezpečnostní systémy ROKONET, DSC, PARADOX, GALAXY - kamery profesionální, analogové i IP technologie, skryté, termovizní, s nočním viděním s ...

Zástupce Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenství při zavádění nové výroby i modernizaci strojů. Nabízíme míchací zásobníky a skladové hospodářství.

Dodávka - asynchronní motory Výroba - asynchronní motory

Od roku 1993 se zabýváme odvodňováním kalů (pomocí kalolisů nebo šnekových lisů), mícháním, mletím, dispergací a tónováním barev. Dále také nabízíme dodávky jednotlivých zařízení, dodávky technologických celků s našimi zařízeními vč. projektu montáže a zprovoznění, základní servisní úkony, servisní prohlídky zařízení a dodávku náhradních dílů, ...

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Fotostudio Prodej fotoaparátů, brašen, světel a dalších doplňků. Výroba fotografií

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Půjčovna: - obytné vozy - karavany

Výroba: - chladící technika pro komerční využití - chladicí a mrazicí zařízení pro supermarkety

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany (PO) - školení

Dopřejte si příjemný chládek. Firma Anděl František Vám nabízí dodávku a montáž klimatizace a chlazení, tepelné techniky pro vzduchotechniku, tepelné, protihlukové a protipožární izolace. Dále provádíme nátěry potrubí a konstrukcí, elektro měření a regulace, měření hluku, tepelná čerpadla, větrání a rekuperací tepla a teplovzdušné vytápění.

Úpravny vod Topenářské práce Podlahové topení EUROCALOR (suchý systém) Odstraňování vlhkosti zdiva Prodej, dodávka a montáž - rekuperační odsavače Prodej - zalévací systém do bytu nebo na zahrádku

Zabýváme se nákupem, prodejem a zprostředkováním prodeje použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů. Produkty: - brusky - elektroerozivní stroje - frézky - hoblovky - karusely - lasery.

Dodávka - garážové ochranné profily - zábrany stavební vyznačovací sítě Dodávka - vymezovací sloupky a kužely - vytyčovací výstražné pásky - dopravní kužele - zahrazovací sloupky Dodávka - mobilní zábrany (kovové, plastové) - zábrany TENSABARRIER - zábrany (sloupky s lanem) - ...

Úklid silnic, parkovišť, nádvoří zametací vůz Likvidace a odvoz nežádoucí zeleně - zahradnictvíprodej - rostliny - keře - stromy - okrasné kameny, ...

Prodáváme a pronajímáme nové i použité stavební a silniční stroje značky Volvo, záruční a pozáruční servis po celé ČR. Hlavním sortimentem jsou nakladače, rýpadla (bagry), rýpadlo-nakladače (traktorbagry), dempry, grejdry, válce, finišery a frézy.

Značková prodejna: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Velkoobchod. GORENJE: -největší výběr vestavných spotřebičů. Prodej: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazáky -pračky -myčky -sušičky -sporáky. Prodej různých značek: -televizory -videa -mikrovlnné trouby -pračky -a ...