Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba: -dřevěné rybářské pramice -rekreační pramice.

Prodej, servis, opravy: - pístové i šroubové kompresory Orlík. Servis, opravy: - filtry Donaldson.

Prodej, servis: -svařovací technika.

Služby: -vyhledávání poruch na vodovodním potrubí, topných systémech včetně podlahového topení a na horkovodech. -trasování kovových vedení a kratkých úseků plastového potrubí. -vyhledávání úniků na závlahových a bazénových rozvodech.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vrtací soupravy

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Opravy, prodej: -asynchronní motory do 250 kW -stejnosměrné motory do 350 kW -kalová a oběhová čerpadla.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Výrobníky tepla. Naše společnost přináší zákazníkům výrobky na vysoké technické úrovni, splňující i náročné požadavky složitých technologických procesů. Návrhem a dodávkou zařízení jsme schopni splnit i velmi komplikovaná technická zadání a garantovat tak dlouhodobý a bezproblémový provoz instalovaných zařízení. Využití odpadního ...

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...