Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Dodávka, montáž, poradenství: - elektronické zabezpečovací systémy - elektrická požární signalizace (EPS) - kamerové systémy - vstupní systémy.

Prodej, servis: - zahradní, komunální, lesnická technika značky John Deere.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Dodávka, montáž: - komerční chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynoinstalace

Společnost WS plast s.r.o. je zaměřena na prodej a servis svařovacích strojů na plasty. Jsme autorizovaným prodejcem techniky Hürner, WIDOS a CTF-France (dříve Sauron). V našem sortimentu naleznete zařízení na svařování trubek a tvarovek, přístroje pro svařování elektrofúzí, svařování na tupo či svářečky elektrotvarovek. Naše společnost sídlí na ...

Prodej, montáž, servis, sanitace, pronájem: - výčepní zařízení - bazarové výčepní zařízení

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - lineární technika.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Činnost: - protipožární ochrana staveb.

Společnost KADRLE ENGINEERING s.r.o. se zaměřuje na dodávku, realizaci a zprovoznění technologií na výrobu či úpravu stlačeného vzduchu a pneumatických systémů. Technologie dodáváme na klíč, dále poskytujeme měření skutečných spotřeb stlačeného vzduchu, objemových a tlakových ztrát v rozvodech stlačeného vzduchu, zajišťujeme vypracování kompletní ...

Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - VZV - manipulační technika Prodej: - vysokozdvižné vozíky - náhradní díly

Prodej, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla

Prodej: - destilační přístroje pro recyklaci rozpouštědel a ředidel - měřicí systémy, stroje a materiály pro flexotisk a knihtisk. Recyklace: - znečištěná rozpouštědla.

Výroba, prodej, servis svářecí techniky: -svařovací zařízení MIG-MAG- stupňově řízené, vysokovýkonná zařízení invertory. .

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Prodej, servis: - zemědělská technika.

Technická ochrana objektů: - hasicí technika - hasicí zařízení. Projekce, montáž a servis: - sprinklerové hasicí zařízení (vodní a mlhové (Aquasafe).

Služby: - elektroinstalace ( slaboproud, silnoproud) - měření a regulace MAR - projekční činnost - instalace, dodávka a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Instalace, prodej a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Kompletní inženýrské služby v oborech automatizační technika, měření a regulace.

Maloobchod, opravy, servis, záruční, pozáruční: -chladící a mrazící technologie -klimatizace.

Prodej, e-shop: - vybavení pro jachting. Služby: - pronájem hausbótu (Francie, Německo, Holandsko, Irsko, Itálie, Polsko).

E-shop: - vybavení pro Vaši dílnu, sklad, kancelář i venkovní prostory - dílenský nábytek - manipulační technika - odpadkové koše - kancelářský nábytek - žebříky, schůdky - lavičky