Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Montáže, revize, servis a opravy výtahů.

Poskytování technických služeb: - čištění ulic - udržování veřejných prostranství.

Prodej, půjčovna, servis: - čistící technika..

Dodávka: - profesionální lékařské a estetické technologie.

Prodej, instalace: - bezpečnostní a protipožární systémy.

Velkoobchod: - potřeby pro kadeřnictví.

Prodej, pronájem, opravy, revize: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Programování na zakázku Instalace - kamerové systémy Vedení - jednoduché účetnictví Tvorba - www stránky Instalace - počítačové sítě

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

Prodej: - domácí spotřebiče - bílá technika.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Výrobním programem je světelná a nesvětelná reklama a prodejní stojany.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Prodej, servis: - barvící stroje - barvící linky.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -zabezpečovací a požární signalizace -strukturované kabeláže -kamerové systémy -elektroinstalace.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení. Nabídka tepelných značek sanyo.

Prodej: - bazény, bazénová chemie, příslušenství - sekačky, motorové pily, křovinořezy, závlaky, postřikovače.

Strojní zemní a bourací práce: - terénní úpravy - těžba zeminy - rozbíjení betonů a živic - demolice staveb - pronájem strojů s obsluhou.

Doprava nákladními sklápečkami a skříňovou avií. Pronájem autojeřábů.

Čištění koberců, sedacích souprav, čalounění automobilů. Půjčování čistícího stroje KÄRCHER.