Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - dojící technika - chladící technika

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Velkoobchod, prodej: -technologie pro čerpací stanice.

Dovoz, prodej, maloobchod, půjčovna, pronájem: -karavany.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Dodává strojní formy na výrobu: - Skladebné dlažby - Zámkové dlažby - Dlažby určené k dalšímu zušlechtění (rumplování, tryskání atd.) - Zatravňovací dlažby - Zdících a bednících tvárnic, stropních vložek apod. - Prvků zahradní architektury, svahových a stěnových prvků (včetně štípaných) - Obrubníků a žlabů - Formy pro vibrolisy

Požární technika. Revize servis a prodej hasicích přístrojů, požárních hydrantů, požárních klapek, požárních dveří. Služby odborně způsobilé osoby v oboru požární ochrany: zpracování dokumentace, školení, preventivní požární prohlídky.

Prodej, maloobchod: - měřící a regulační technika. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

Prodej, servis: - zemědělská technika, stroje - zemědělské mechanizátory - prodej, doprava a skladování obilovin.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře, -stínící technika. Oprava, servis: -chladící zařízení.

Prodej: - zemědělská technika - hnojiva

Prodej, opravy: - spotřebiče - klimatizace. Pracovní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00 So 8:00 - 11.30. Kuchyňské a interiérové studio: Kouřimská 136 Kolín 1 Tel/fax: 321727449. E: kuchynekolin@hvservis.cz.

Výroba, prodej: -vakuová zařízení, komponenty. -vývěvy: membránové, rotační olejové, difuzní. -vakuové ventily. -vakuové aparatury. -měření vakua: -vakuometry mechanické. -vakuometr PIRANI. -laboratorní přístroje: -topné hnízdo.

Prodejní sklad: -manipulační technika Kovocheb.

Oprava, servis: -železniční vozy a lokomotivy.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.