Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Servis: -motorové pily -zemědělská technika TERRA, VARI.

Kontrola, servis prodej: -hasící přístroje a hydranty -pojízdné přístroje.

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Služby v oblasti požární ochrany: •Zajištění úkolů požární ochrany odborně způsobilou osobou Pravidelné prohlídky objektů a provozů z hlediska požární bezpečnosti Zajištění dokumentace v souladu se zákonnými normami Příprava firmy na kontrolu nebo jiné řízení státních kontrolních orgánů v oblasti PO Jednání se státními kontrolními ...

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná. Oprava: -zemědělské stroje.

Prodej, pronájem, přestavba. - jukeboxy Prodej: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.

Autorizovaný prodejce PENTAX. Prodej: -fotopřístroje PENTAX a ostatní značky -příslušenství (brašny, stativy, baterie, nabíječky, paměťové karty a další média) -alba -rámy a clipy Profesionální fotostudio: -portréty -technická fotografie -rodinné i jiné skupiny Reportáže: Nafotíme svatby, sportovní, kulturní, společenské či firemní ...

Výroba: měřící zařízení pro měření výkonu spalovacího motoru

Služby: - instalace závlahových systémů HUNTER bez poškození trávníku - návrhy zahrad - realizace zahrad s dodáním materiálu - založení trávníku výsevem, pokládká travního koberce (rekultivátor Muratori) - servis trávníku, vertikutace, odplevelení - údržba porostů mulčovačem (malotraktor 40HP) - práce s motorovou pilou - štěpkování větví, ...

Prodej a servis zemědělské techniky.

Projekt a výroba automatizovaných systémů v oblasti vnitropodnikového transportu, balení, manipulace a skladování.

Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - hasící přístroje - hasící technika.

Oprava, servis: -zemědělské stroje.

Projekce, prodej, montáž: -kamerové systémy -ozvučovací a výpočetní techniky -zabezpečovací technika -protipožární technika. Opravy: -elektronická zařízení. Elektroservis-všeobecně.

Prodej, kontrola, servis: -hasicí přístroje -hydranty.

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Prodej: - hospodářská zvířata - zemědělská technika

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -pračka, myčka -sušička -sporák -akumulační kamna -chlazení.