Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, servis: - chladicích zařízení

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...

Nabízí: - export a import ojetých autobusů - nákup a prodej autobusů - leasing autobusů - pojištění autobusů

Oprava, servis: -elektrické motory jednofázové a třífázové -elektrické spotřebiče -elektrické ruční nářadí NAREX.

Záruční a pozáruční servis kotlů.

Výroba: -elektromotor. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Sídlo: SOPO s. r. o. (ústředí) Modletice 19 251 01 Říčany Tel.: +420 323 637 444 Fax: +420 323 367 440 Zákaznická linka: tel: 323638247

Drobné zámečnické práce. - opravy a převíjení elektromotorů

Návrh, dodávka, servis: - elektrické vybavení budov malého i velkého rozsahu.

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Vodoinstalace. Kanalizace. Topenářské práce. Montáže čerpadel a vodáren + opravy.

Prodej, maloobchod, servis: - bílá technika - domácí spotřebiče - spotřební elektrotechnika - účastnické zásuvky a kabely - prodlužovací síťové kabely - mobilní telefon a příslušenství. Montáž, instalace: - kabelové rozvody - instalace antén - satelitní přijímače.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Oprava a servis: -paletový vozík, manipulační technika. Zámečnictví.

Služby: - výroba mléka - chov skotu a prasat - produkce obilovin, kukuřice, brambor - opravy zemědělských strojů

Maloobchod, prodej, servis: - malá zemědělská mechanizace

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Oprava, montáž: - čerpadla - vodárny - tlakové stanice.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Oprava a prodej: - šicí stroj.

Prodej - doplňky stravy Prodej - monitory dechu Prodej - zdravotnické potřeby (měřiče krevního tlaku, teploměry, bandáže, ortézy)

Strojírenská výroba: -jednoúčelových strojů -strojních dílců a montážních celků dle dokumentace -CNC soustružení -frézování na CNC obráběcích centrech -ozubení: -čelní,přímé,šikmé,kuželové přímé -šneková,řetězová,pojezdová kola -ozubené řemenice -zámečnické práce -prvky ozdobných mříží: -barokní lístky a růžice -ruční a nožní ...

Projekční činnost topení, plyn Plynařské práce - instalace PROPAN, PROPAN - BUTAN, ZEMNÍ PLYN Topenářské práce Instalace hmotnostního měření LPG (pro plnírny lahví) Zřizování - čerpací stanice LPG na klíč (včetně projekce) Projekční činnost voda Provádí na klíč - vodoinstalatérské práce

Montáž - solární panely Topenářské práce Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Výrobně obchodní družstvo: -truhlářství -strojírenství -dekorace skla -tvarování skla -kovovýroba -pálení CNC* -ocelové zárubně -stožáry osvětlení.

Ekonomické služby: -zpracování podvojného účetnictví -zpracování mezd -vyhotovování daňových přiznání (DPH*,silniční,daň z příjmu,....) -ekonomická a finanční analýza -zpracování účetnictví přímo u klienta -ekonomika konkurzních řízení (likvidace). CENY smluvní!

Práce montážní plošinou Elektroinstalační práce - elektrorevize Montáž - hromosvody Zemní práce