Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby: - řezání a kácení stromů - klempířské i lakýrnické práce - výškové práce - pronájem vysokozdvižné plošiny

Dodávka, prodej, montáž, servis - gastronomické technologie a vybavení.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Klimaterm, prodej, montáž - klimatizace - tepelná čerpadla.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika Služby: - letecká škola

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - solární systémy a panely - podlahové vytápění

Oprava, servis: - točivé průmyslové stroje - převodovky - šroubové kompresory zn. Atlas Copco.

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Půjčovna, pronájem: - plavidla - obytné lodě, lodí

Pronájem montážních plošin.

Montáž a opravy: - vyhrazených plynových zařízení - měřicí a regulační techniky.

Vývoj, výroba, oprava, servis, programování: - výrobní linky - stroje - PLC Průmyslová automatizace.

Projekce, výroba, montáž: -vodohospodářská zařízení -lodě -hydraulické pohony. Opravy, rekonstrukce: -lodě, plavidla.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Činnost: - opravy a převíjení elektromotorů

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany