Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Půjčovna stavebních strojů a nářadí - vibrační desky, řezačky, odvlhčovače - nářadí pro instalatéry - zahradní technika.

E-shop - koupelnové vybavení - kotle - krbová kamna - čerpadla, vodárny - radiátory - podlahové topení - armatury.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Výroba a opravy vysokorychlostních brousicích strojů.

Prodej, montáž, servis plynových kotlů, revize domovních plynoměrů, revize plynu, montáž plynových přípojek a plynoměrů. Prodej, montáž podlahové topení spol. Rehau. Prodej materiálu voda, plyn, topení.

Nabízíme revize jeřábů, revize hydraulické ruky, revize pracovní plošiny, revize ostatních zdvihacích zařízení, inspekce jeřábů a školení.

Vývoj a výroba bezpečnostních systémů a armtur pro nádrže a potrubní systémy - protiexplozní pojistky - přetlakové a podtlakové ventily.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP a požární ochrany PO - zpracování dokumentace - školení zaměstnanců - preventivní prohlídky pracovišť.

Poradenství a služby v oblasti BOZP a PO - školení BOZP a PO - dokumentace. Prodej hasící techniky.

Výroba: -překládací a mobilní šnekové dopravníky

Prodej, pronájem a servis pracovních plošin.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -autoelektrikářské práce -prodej a koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje

Výroba: -vakuová zařízení - povlakování

Konstrukce, výroba: - lehké letouny, letadla

Prodej, servis: -vybavení autoservisů, -vybavení pneuservisů, -garážová technika.

Pronájem, prodej, výkup, montáž, oprava, servis, údržba: -stavební výtahy GEDA

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Mikročipový identifikační systém TROVAN: - značení majetku a zvířat - centrální evidence ČR - národní i nadnárodní registry. Monitoring a evidence označených zvířat, výzkumné projekty. Systém pro čipování psů Narkotizační zbraně + střely a jehly Veterinární a odchytová technika pro zvířata Chovatelské potřeby.

Prodej: - mycí, čistící a dezinfekční prostředky - průmyslová čistící chemie - kartáčnický sortiment - tekutá mýdla, papírové ručníky, toaletní papíry - roličky i Jumba, zásobníky na pap. ručníky i toal. papír, ochranné krémy na ruce - pytle a sáčky do košů, mikrotenové sáčky - pracovní rukavice

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Výroba: - stroje na výrobu hřebíků - hřebíkovací automaty

Služby: -realizace obchodních jednotek -správa a údržba nemovitostí -monitoring technologií, odečet energií -ochrana objektu -havarijní služba -stavební a elektro projekce Revize: -elektroinstalace -vzduchotechnika -zdravotechnika -požárně bezpečnostní řešení -zabezpečovací systémy