Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Vrtulníková letecká společnost Činnost: - letecké služby - specializace na práce s vrtulníky - vrtulníková letecká škola.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Servis, prodej: - zemědělská technika.

Dodávka, montáže: - indikátory topných nákladů, bytových vodoměrů. Kompletní servis v oblasti odečtů a rozúčtování nákladů za topení, teplou a studenou vodu. Provoz. - výměníkové stanice a domovní kotelny. Spolupráce se stavební firmou Halmo: - stavební práce - malířské práce - obkladačské práce.

Výroba, zhotovení, montáže: - okrasná oplocení - zahradní brány - okrasné a bezpečnostní mříže - vrata křídlová i pojezdová - schodiště přímá i točitá - výlohy obchodů - dílenský nábytek - ponky, skříně - zábradlí, balkony, lodžie - okrasná a koupací jezírka - vybavení dětských hřišť - obecní mobiliář. Oprava: ...

Prodej, poradenství, servis: - vybavení lakoven - stříkací zařízení a systémy - vzduchové, tlakové, dvousložkové, elektrické statické - zastoupení ITV, BINKS.

Výroba, oprava, vývoj: - lodní a vodní dopravní systémy.

Prodej, opravy a cejchování: -váhy -závaží.

Nákup, prodej, repase: -nové, použité: -zásobovací stroje pro vejce. -třídící stroje na vejce. -balící stroje na vejce Opravy, servis: -třídících strojů na vejce Staalkat. Prodej: -plastová dlažba. -zahradní nášlapné dílce. -plastové plotovky.

Výroba, prodej a servis: - polohovací nemocniční lůžka - zařízení pro přenášení pacientů - antidekubitní matrace.

Prodej a servis - lesní technika Prodej zahradní technika STIHL, VIKING Servis - zahradní technika STIHL, VIKING

Koordinátor BOZP na staveništi, bezpečnost práce se specializací na staveniště a stavební firmy, zpracování plánu BOZP, školení dělníků na stavbách z BOZP a PO, školení pro práce ve výškách (ne- lanovou technikou), zpracování rizik pro stavební činnosti, provádění kontrolní činnosti na stavbách se zaměřením na BOZP, školení z vyhl. 50/1978 o ...

Marina Vltava sportovně-rekreační areál s přístavem nedaleko Prahy. Areál se nachází v atraktivním prostředí na břehu řeky Vltavy, přímo pod renesančním zámkem Nelahozeves na cyklostezce Praha - Drážďany. Nabízené služby: Stylová restaurace: - speciality české i mezinárodní kuchyně formou snídaní, obědů a večeří - venkovní terasa s 50 ...

Výroba: -posklizňové linky na zpracování kořenové zeleniny -osekávačky cibule -diskové podmítače do chmelnic. Zakázková strojírenská výroba. Obrábění.

Prodej - solární systémy Prodej - tepelná čerpadla

Návrhy, realizaci a servis: - závlahové systémy pro zahrady, parky, hřiště - stanice pro posílení tlaku vody.

Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje Zemní práce Servis stavebních strojů a zahradní techniky

Velkoobchod: - náhradní díly pro zahradní techniku.

Výroba: - zařízení pro svoz a manipulaci s odpadem - vyklapěče nádob - nástavby pro svoz odpadu - přepravní vozíky.