Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, servis: - malá zemědělská a zahradní technika - motorové pily, sekačky.

Výroba: - měřící a regulační technika.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Prodej: -malá zahradní a zemědělská technika.

Výroba a zpracování: - technická dokumentace. Poradenství v oblasti požární prevence.

Prodej, opravy, revize: - požární vodovody - hasicí přístroje.

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační technika a zařízení - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV.

Rostlinná výroba. Měření a regulace. Elektrikářské práce.

Činnost: - nákladní autodoprava (sutě, písky) - kontejnerová doprava ( odpady) - čištění komunikací, úklid sněhu - zemní a bourací práce

Provádění služeb v oblasti prodeje a kalibrace měřidel. Kalibrace, servis a nákup měřidel.

Odvádění a čištění odpadních vod Autodoprava. Odvoz fekálie, fekálií.

ABC šicí stroje. Provádíme opravy a servis - šicích strojů všech značek, typů a stáři - domácích šicích strojů - overlocků - průmyslových strojů na textil - průmyslových strojů na kůži - průmyslových obuvnických strojů.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej - hadicové spony a součásti NORMA výhradní zastoupení pro ČR

Prodej - spotřební materiál pro tisk - termopásky - fotopapíry - samolepící štítky - čistící prostředky Prodej - inkoustové kazety - tonery

Výroba podle DIN EN ISO 9001:2000 s auditem v roce 2006,obchodní činnost, prodej,servis (výměnný systém),opravy, obnova,poradenství v polygrafii: -válce do tiskařských strojů,tiskařské, polygrafické válce,tiskařský, polygrafický válec -pogumování rotačních těles(pryží, elastomerem,polyuretanem) -válce pro polygrafii a tiskárny ...

Výroba - šnekové dopravníky

Prodej, montáž, servis: - průmyslová elektronika.

Tesařské práce Technické služby Kompletní služby

Prodej - topenářský, plynoinstalační materiál Prodej - čerpadla Prodej - vodoinstalační materiál Instalace - voda

Rekonstrukce, servis, revize a zkoušky - výtahy