Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávka - náhradní díly pro technologii v oboru pneumatika - výhradní zastoupení firmy BORRIES MARKING - SYSTEMS Dodávka - náhradní díly pro technologii v oboru hydraulika - výhradní zastoupení firmy BORRIES MARKING - SYSTEMS Dodávka - náhradní díly pro technologii v oboru elektrika a ...

Specializujeme se na inženýrské zpracování karosářského sektoru v automobilovém, leteckém kolejovém průmyslu a také na CFK. Nabízíme plánování výroby, konstrukci zařízení i jeho uvedení do provozu. Jsme firma se zkušenostmi v oblasti inženýringu, perspektivní technologie a produkty z běžného vývoje. Obsáhli jsme našimi službami ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Elektroinstalační práce na klíč -revize Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -topné kabely pro podlahové vytápění

Průmyslová automatizace: - elektrotechnika - automatizace - inovativní technologie - měnící se modely - přesouvání výroby.

Servis, prodej: -malá zemědělská mechanizace VARI TERRA.

-svářecí práce -montážní práce -voda, topení, plyn -jeřábnické práce -výroba ocelových konstrukcí -nástavby na užitková vozidla -GO vozidel -přepravníky -zámečnické práce -stěhování těžkých strojů -výroba kontejnerů -údržbářské práce -přestavby a modernizace nástaveb a přepravníků -ocelové konstrukce -montáž ...

Prodej, servis, náhradní díly: - stavební stroje - manipulační technika. Stroje značek: - LINDE, DESTA, BALCANCAR - JUNGHEINRICH, STIHL, BT, MT - TOYOTA, YALE, CAT - UN, UNC, UDS, UNK, UZS, CAT, JCB, WEIMAR - HYDREMA, MF - BOBCAT, HYTRACK, NEWHOLLAND, TEREX.

Prodej, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domácí telefony - kování, zámky, trezory - výroba klíčů FAB - nouzové otevírání dveří - bezpečnostní dveře BEDEX.

Služby: -opravy hydraulických válců. -opravy hydraulických prvků. -opravy teleskopických hydraulických válců. Výroba, renovace, rovnání: -pístních tyčí.

Prodej: -zdravotnická technika svítidla, operační stoly, laserová technika, implantáty, sterilizační kontejnery..., FRANKE, MARTIN, WARWICK, SIEMENS, GRANULDISK, ONDAL, ROFIL, RAMED -velkokuchyně HACKMAN-METOS, GRANULDISK.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární systémy - výrhadní zastoupení VIESSMANN Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - výrhadní zastoupení VIESSMANN Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Prodej - karavany Odvoz - splaškové vody

Prodej, půjčovna, sertvis a kalibrace vah.

Zemědělské zásobování a nákup. Prodejna: - krmné směsi, krmiva - obiloviny, šroty - hnojiva - agrochemikálie - osiva. Prodej, servis. - zemědělské techniky. Prodej: - náhradní díly.

Distributor průmyslových výrobků pro stavbu a opravu strojů i zařízení.

Prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika.

Servis - vozy všech značek - montáž tažných zařízení Montáž - zabezpečovací zařízení do automobilů Individuální dovoz - vozy ze zahraničí

Dodavatel profesionálních knihařských zařízení pro Českou a Slovenskou republiku.

Zemědělská technika - náhradní díly - pneumatiky - autobaterie - dílenské a zahradní nářadí - podrýváky - rozmetadla - postřikovače servisní havarijní nonstop linka: +420 724 336 976

Dodávka - pokladní systémy pro restaurace