Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Oprava, servis: - šicí stroje.

Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Prodej: -zahradní technika.

Výroba, opravy: -zemědělské stroje.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Prodej, servis, opravy: - prodej nových a použitých vysokozdvižných vozíků - prodej nových i starších paletových vozíků - servis a opravy (střední nebo generální) vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, pneu, baterií a přídavných zařízení (boční posuv, nosné vidlice, …) - výroba hydraulických hadic, prodej ...

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Organizace specializovaná na správu a údržbu komunikací a silnic včetně jejich vybavení, a to v regionu Středočeského kraje.

Oprava, servis: - chladničky - mrazničky - lednice.

Oprava: -chladící technika.

Opravy: -chlazení -klimatizace.

Prodej, servis, půjčovna: -čistící technika WAP*, ALTO.

Půjčovna: - stroje na čištění koberců.

Oprava, servis: - nákladní automobily - vstřikovací čerpadla.

Opravy, servis: - chladící zařízení.

Sanitace výčepního a nápojového zařízení. Nabídka čištění chladičů párou.

Prodej: -zemědělské stroje Služby v oblasti nemovitostí

Činnost: - opravy pracovních strojů

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.