Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Člen Unie výrobců vah ČR a regist.u ČMI. Produkty a služby. Prodej a servis vah: - váhy obchodní pultové s výpočtem ceny a tiskem účtenky - průmyslové váhy v rozsahu 1kg - 60t - laboratorní váhy v rozs. 0, 0001 - 35kg - počítací váhy - váhy podlahové, snížené nájezdové, paletové - váhy do vlhka v nerez provedení - závěsné váhy ...

Služby - pronájem a obsluha montážní plošiny - práce montážní plošinou - dozor a mazání zdvihacích zařízení - čištění ulic a udržování veřejných prostranství - čištění kotlů a tlakových nádob - potápěčské práce.

Zámečnictví a Trezory Zámečnictví: - otevírání bytů - otevírání trezorů Výroba: - trezorové klíče - klíče Prodej, servis, repase, montáž: - trezory - bezpečnostní kování E-shop.

Výroba, prodej, servis: - zemědělská, malá farmářská a komunální technika.

Činnost: - montáž závlahových systémů - kácení, ořez stromů - údržba, sekání trávníků.

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení - zmrzlinové stroje - výrobníky ledu - chladící, mrazící boxy. Prodej, montáž: - klimatizační jednotky.

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Návrh, projekce, realizace, údržba: - zeleň - zahrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...

Vývoz strojů a zařízení pro gumárenský průmysl .

Speciální technologie zpracování plechu. Prodej, vývoj a výroba: -děrovací stroje a nástroje -ohraňovací lisy a nástroje -automatizovaná a robotizovaná pracoviště. Dceřiná společnost: Sp-Tech Slovakia Duchnovičovo nám. 1/312 Prešov 080 01.

Výroba - součásti na dopravní pásy Výroba, dodávka a servis - stroje a díly strojů na drcení a třídění kameniva Výroba - ocelové konstrukce

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Ložiska, řemeny a spojovací materiál - valivá ložiska - kluzná ložiska - volnoběžná ložiska - těsnící technika - pojistné kroužky - mazací tuky - lepidla a tmely - nářadí - hydraulika - dopravníkové jednotky - lineární vedení - spojky - kovovýroba

Činnost: - výstavba bioplynových stanic - prodej zemědělské technologie - stavební projekce - výstavba, rekonstrukce zemědělské stavby

Prodej, maloobchod: - fotografické potřeby - fotoaparáty.

Prodej, kontrola a servis: - hasicí přístroje.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Výroba a prodej tepelných čerpadel SPIRÁLA voda/voda a země/voda. Vyrábíme tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody.

Montáž, výroba, rekonstrukce: -vytápění ústřední topení včetně projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavební práce. Rekonstrukce kotelen.

Zámečnictví. Výrobky: -rudly -manipulační vozíky -vrata -vchodové dveře -výkladní skříně -zábradlí -plotové dílce. Práce: -svářečské -kovodělné.

Služby - audity bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochrany - školení BOZP a PO

Prodej a servis stavebních strojů a techniky Naším hlavním zaměřením je prodej a servis stavebních strojů. Své základy jsme postavili na nabídce výkonných stavebních strojů a techniky světových značek, kvalitních servisních službách a dostatku náhradních dílů. Firma RAŠOVEC s.r.o. sídlí v Černíkách u Českého Brodu v sousedství hlavního města a ...

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení