Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Dodávka: - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla.

Prodej: - zahradní technika - bazény.

Prodej: - stavební stroje - stavební technika a přídavné zařízení - repasované stroje - záruční i pozáruční opravy Půjčovna: - smykové nakladače a hutní technika. Generální oprava: - stavební stroje - hydraulické válce, zvedáky - čerpadla.

Polabské školící a informační středisko. Školení revizních techniků elektro vyhl. č. 50/1978 Sb. - příprava ke zkouškám CD ROM Elektro Testové otázky ke zkouškám Měřicí přístroje - prodej včetně podrobného zaškolení

Dodávka - technologie a stroje pro gumárenský a plastikářský průmysl

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - EATON, AEROQUIP hydraulické a klimatizační hadice - vzduchové, průmyslové a potravinářské hadice - WALTERSCHEID hydraulické šroubení, manometry - zakázková výroba a opravy hydraulických válců.

Prodej a oprava malé zahradní techniky. Prodej závlahové techniky. Prodej a instalace zavlažování.

Obrábění, soustružení a frézování dřeva. Výroba komponenty nábytku na zakázku.

Průmyslová automatizace: -řízení linek -řízení strojů -sběr dat.

Prodej a servis hasicích přístrojů a hydrantů. Pravidelné revize. Revize požárních klapek. Kontrola požárních postupů.

Prodej, servis, půjčovna: - diamantové nástroje - stavební mechanizace. V našem sortimentu naleznete: - diamantové nástroje - řezače spár - stolové a blokové pily - hladičky betonu - vibrační technika - jádrové vrtačky - stěnové pily - lanové pily - ponorné vibrátory - pneumatické nářadí - elektrocentrály - ...

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...

Velkoobchod a e-shop - hydraulická technika Velkoobchod a e-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy E-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy - nářadí EXTOL a FORTUM - hydraulická a ...

Prodej - zahradní technika Servis - zahradní technika - malá zemědělská technika

Opravy - elektroinstalace Autoopravna - veškeré mechanické opravy - příprava na STK a emise - montáž mechanického zamykání řadící páky - CONSTRUCT - diagnostika E - OBD a elektrických systémů STK - měření emisí Montáž - mechanické zamykání řadící páky - CONSTRUCT - autoalarmy, centrální zamykání DO

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Opravy a servis: -chladničky -mrazničky (tuzemské i zahraniční) Záruční a pozáruční servis.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Výroba: - stroje a zařízení pro drátovenský a kabelový průmysl.

Dodávka, montáž: - technologické zařízení v průmyslu potravinářském a gumárenském.

Výroba, montáž, servis: - snímače pro snímání hladiny vodivé kapaliny z kruhových stavoznaků - snímače pro snímání hladiny vodivých kapalin v nádržích - snímače pro snímání hladiny vodivé kapaliny z kruhových stavoznaků - sondy ( tlakové, ponorné)

E-shop: - zboží pro masáže a rehabilitace.

Prodej, servis: - váhy - registrační pokladny.