Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výzkum a vývoj na zakázku. Prodej specializovaných přístrojů a chemikálií pro molekulárně biologické, proteomické a genomické laboratoře.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a vybavením, optická inspekce, systémy Vision, kontrola procesů pro výrobu skla, dřeva, montážní technika, automatická optická inspekce

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Bazar -mikrobusy, dodávky Prodej: -nové i použité díly -mikrbusy -dodávky - náhradní díly na automobily značek Renault, Opel, Nissan Fiat, Peugeot, Citroen, Iveco. Karosářské práce. Kompletní servis. Servis - převodové skříně RENAULT, OPEL, FIAT, PEUGEOT - motory, opravy a výměnný způsob - brzdy - ložiska kol ...

Vyrábíme a montujeme mostové jeřáby, portálové jeřábové dráhy, automatizované manipulační linky. Dodáváme kladkostroje Stahl. Průběžné tryskání materiálu do rozměru 1000 x 500 mm. Výrobci a prodejci jeřábů.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

Projekce, dodávky a servis sterilizační a UV technologie. Sterilizace pomocí UVC záření. Dodávky na klíč pro průmysl a zdravotnictví.

Revize, servis, montáž a prodej - hasicích přístrojů - požárních hydrantů - požární techniky - požárních ucpávek INTUMEX - majitel systému LYONESS

Prodej - decelerometry Opravy - decelerometry Vývoj - zákaznická elektronická zařízení a přístroje pro testování automobilů výroba - decelerometry

Prodej čerpadel, výdejních pistolí a hadic včetně servisu. Nabídka pronájmu stavebních strojů. Provádění výstavby a rekonstrukce čerpacích stanic.

Zabýváme se výrobou a dodávkou zařízení pro odsávání a filtraci ve všech oblastech průmyslové výroby, kovovýrobou i pálením laserem.

Manipulační technika: -servis manipulační techniky -drobné opravy -celkové repase -technické kontroly -zaškolení obsluhy -školení řidičů. Zabezpečovací systémy: -montáž zabezpečovacích zařízení Construct -variabilní možnost umístění.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy (např. Block, Variant a Four), regály, vitríny a pulty. Dále dodáváme drážkové panely slatwall, štendry, stojany, hrabací koše, skleněné i MDF police, figuríny, krejčovské panny, bysty, ramínka, etiketovací kleště, etikety, textilní kleště, splinty, visačky, velikostní značení, cenovky, ...

Výroba a prodej chladicích zařízení pro restaurace, bary, řeznictví, pekárny, cukrárny - vitríny, vinotéky, chladicí pulty, vany a desky, atypická výroba. Nerezové vybavení pro gastroprovozy.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

AERO Vodochody AEROSPACE a.s. je největším výrobcem letecké techniky v České republice. Zaměřuje se především na spolupráci s předními leteckými výrobci.

Provádíme: - termovizní měření kamerou FLIR. Diagnostikujeme v oborech: - stavba, elektro, fotovoltaické elektrárny, průmysl, veterina.

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Winterhalter konstruuje a vyrábí efektivní mycí systémy pro: - restaurace - hotely - bary a výčepy - catering - školní a závodní stravování - nemocnice - pekařství a řeznictví. Profesionální mycí systémy „made by Winterhalter“ jsou ty nejlepší na trhu. Našim zákazníkům poskytujeme spolehlivý a rychlý servis. Jsme dodavateli kompletních ...

Pro všechny požadavky: výrobní program manroland manroland je synonymem tisku, synonymem inovací a kvality v oblasti tiskových strojů. A to už téměř 160 let. Od prvního tiskařského „rychlolisu“ z roku 1845 nebo od prvního lisu pro kamenotisk Albatros z roku 1871 se toho do dnešních dní hodně změnilo.

Projekty požárních sprinklerů (SHZ). Pro sklady, administrativní budovy, garáže, obchodní centra. Projekty hašení pěnou.

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Výroba, servis: - šicí stroje.

Nabízíme komplexní služby v oblasti výtahů. Osobní i nákladní výtahy, servis a údržba výtahů, modernizace a výstavby nových. Provádíme obklady a nátěry kabin výtahů. Výtahové šachty - prosklené a zděné, opravy a výstavba nových.