Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Činnosti od obchodních aktivit až po opravárenskou a poradenské služby se zaměřením na autodopravu, autoopravárenství, zdvihací a manipulační techniku.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Prodej automatů na výkup láhví Tomra a lisovacích strojů Orwak.

Kompletní zajištění služeb v oblasti výtahů. Nové výtahy všech druhů - dodávky a montáže, rekonstrukce, modernizace, servis výtahů, opravy výtahů, revize revizní zkoušky, projekční práce, poradenská činnost.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Prodej dřevozpracujících strojů a zařízení. - dřevoobráběcí nástroje

Společnost Agromel spol. s r.o. byla založena na podzim roku 1992 jako prodejní a servisní středisko zemědělské techniky. Od počátku svého působení zastupuje firmu CLAAS, která je na našem trhu známá jako výrobce špičkových sklízecích řezaček, mlátiček a kompletního pícninářského sortimentu. Od roku 1997 byla do našich obchodních aktivit ...

Technická akustika. Náhradní zdroje výroby elektrické energie. Výroba, prodej: - průmyslové tlumiče

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Prodej: - obráběcí nástroje. Sortiment dodávaného nářadí obsahuje širokou škálu nástrojů pro třískové obrábění ocelí a slitin kovů.

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Ozeleňování střech systémem Optigreen Odborné poradenství, konzultace. Montáž automatických závlahových systémů. Výstavba zahradních jezírek.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Prodej, servis, opravy stavebních strojů.

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Zabýváme prodejem a distribucí výrobků těchto firem: PARKER HANNIFIN: - výrobky pro systémy měření a regulace (MaR), tzv. Instrumentation - výrobky UHP (Ultra High Purity) pro systémy s vysokými nároky na čistotu média - výrobky pro průmyslové aplikace, hydrauliku a pneumatiku - solenoidové ventily Parker SCEM a Parker Lucifer - ...

Komplexní servis na všech druzích výtahů. Zkušení servisní technici pro Vás 24 hodin denně zajišťují tyto služby: - odborné prohlídky - mazání a seřízení výtahu - provozní prohlídky - proškolení dozorce výtahu - odstraňování poruchových oprav – odborné zkoušky - vyprošťování osob uvízlých v kabině výtahu.

Distribuce speciálních optických čoček pro zdravotnický průmysl

Nabízíme kompletní služby v oborech požární ochrany a požární bezpečnosti staveb. Provádíme dodávky, servis a revize hasicích přístrojů, požárních hdrantů, požárních ucpávek a mnoho dalšího. Poskytujeme školení v oboru BOZP a Po a kompletní poradenství.

Nabízíme dřevoobráběcích strojů a nástrojů. Dodáváme CNC centra, olepovací stroje, lisy, brusky, dělicí pily, vrtačky.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.