Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Zabezpečujeme dodávky zařízení, instalace, servis záruční i pozáruční, konzultační a poradenskou činnost a EET váhopokladny.

Služby, pronájem, práce, přeprava: Pronájem mobilních jeřábů LIEBHERR -výškové montáže -zpracování technologického postupu zvedání -stanovení technologie montáže -výstavba přemostění, mostů, hal, skladů, nádrží -montáže technologických zařízení -montáže a demontáže stavebních jeřábů -montáž ocelových konstrukcí ...

Trezory prodej a montáž: - trezory nábytkové - sejfy nábytkové - trezory do zdi - sejfy do zdi - trezory bankovní - skříň trezorová na zbraně - skříňky na klíče. - mincovníky - trezorové zámky.

Již od roku 1998 se zabýváme instalacemi energeticky úsporných systémů. Do portfolia našich služeb patří větrání, vytápění a také chlazení. Provádíme instalace řízeného větrání s rekuperací tepla a vlhkosti s možností aktivního vytápění, chlazení speciálně navržené pro pasivní domy. Dále se zaměřujeme na kompletní instalace a servis ve ...

Výroba, distribuce a prodej spotřebního materiálu, zařízení a poskytování služeb a servisu pro všechna průmyslová odvětví výroby, zaškolování obsluhy a organizace odborných seminářů a vzdělávacích kurzů. Dezinfekční brány - novinka v sortimentu: - plně automatická dezinfekční brána účinně likviduje viry a mikroorganismy - spolehlivá ochrana ...

Zahradnické služby, servis zahradní techniky a malých motorových strojů

VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY A MANIPULAČNÍ TECHNIKA MITSUBISHI A CATERPILLAR. Dodávka, velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, náhradní díly, pronájem, půjčovna vysokozdvižných vozíků: - čelní vysokozdvižné vozíky se vznětovými a zážehovými motory až do nosnosti 15 tun (motorové vozíky - dieselové a plynové vozíky).

Servis - hydraulické válce Výroba - hydraulické hadice - hliníkové chladiče Výroba - hliníkové chladiče Servis - traktory ZETOR - malotraktory - motory Kubota, Yanmar, Hatz - diselové motory

Česká firma VARES Mnichovice a s. se sídlem v okrese Praha-východ již 30 let vyrábí zahradní, farmářskou a gastrotechniku. V našem výrobně-obchodním areálu v Mnichovicích u Prahy se zabýváme technickým vývojem a sériovou výrobou vlastních produktových řad. Zhruba 70% naší roční produkce je určeno pro odběratele na evropských trzích od ...

Jsme kvalitativní a technologická světová špička mezi výrobci čisticích systémů. Čisticí stroje Kärcher pro volný čas, domácnosti, živnosti a průmysl a s tím spojených služeb.

Prodej: -profesionální nářadí, nástroje. -vybavení autodílen.

Prodej, půjčovna: - kondenzační odvlhčování - adsorpční odvlhčování - zvlhčování a čištění vzduchu - teplovzdušné agregáty.

The Cat Rental Store. Půjčovna - stavební stroje - zemědělská technika - manipulační technika.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je předním dodavatelem stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku. Jsme součástí nadnárodního koncernu ZEPPELIN GmbH, který provozuje 190 poboček po celém světě. V nabídce máme stavební, zemní, zemědělské a důlní stroje amerického výrobce Caterpillar. Kromě prodeje nových i použitých strojů a servisních ...

Naše společnost je jedna z předních firem v oblasti distribuce inovativních a progresivních operačních technologií, a to zejména v oborech všeobecná chirurgie, gynekologie, urologie a urogynekologie.

Profesionální nářadí pro řemeslníky i kutily, upevňovací a kotvící technika, spojovací a spotřební materiál Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - specializovaný maloobchod a půjčovna.

Zabýváme se servisem a úpravami minibusů, dodávkových vozů a malých autobusů. Čalounické služby (čalounění celých interiérů včetně doplňků).

Poradenská, kontrolní, konzultační a školící činnost v oblasti BOZPzpracování a vedení - dokumentace Zpracování a vedení - kompletní dokumentace v oblasti PO Poradenská, kontrolní, konzultační a školící činnost v oblasti PO Psychologické poradenství - psychodiagnostika

Služby. - jídelna - rozvoz jídel. Další služby: - půjčovna, pronájem gastro vybavení na párty - dodávka grilovaná selata, krůty - nabízíme kompletní servis přípravy masa pro grilování - zabijačky na klíč - firemní oslavy, catering - svatební servis - provoz kantýn.

Práce, řemeslo, služby: - topenářské - vodoinstalatérské - koupelny na klíč. Prodej: - vodoinstalatérský a topenářský materiál - čerpadla, solární systémy - sanitární technika - krbová kamna - zahradní program.

Návrh, projekce, realizace: - zahrady, zahrad - závlahové systémy

Technické služby: - čištění kanalizací - odvoz fekálií - zemní práce.

Dodávka, prodej: - průmyslová zařízení pro strojírenský a zpracovatelský průmysl - zařízení pro zpracování nejrůznějších produktů v kovozpracujícím, těžebním, farmaceutickém a potravinářském průmyslu

Dodávka, e-shop: - komponenty pro automatizaci vratové techniky - automatické pohony bran - automatické závory - vratové a roletové pohony - ovládání, řídící jednotky, kování.

Česká společnost ALUTEC KK s.r.o. se zaměřuje na výrobu hliníkových konstrukčních systémů, které nabízí operativní a funkční řešení v různých odvětví průmyslu. Mezi naše produkty patří hliníkové profily, dopravníkové systémy, modulární pracovní stoly, ochranné kryty, lineární vedení i výrobky pro kutily a chovatele. Provozujeme také specializovaný ...