Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, e-shop - diagnostické přístroje pro autodiagnostiku - inspekční kamery a endoskopy - diagnostické kabely - měřící přístroje - teploměry - hlukoměřy - mikroskopy - termotiskárny.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - rekuperace - značka Samsung.

Výroba - nástroje pro sledování výkonu pro servery.

-ekologické měření přírodní radioaktivity a dalších škodlivin

Prodej, servis, autorizovaný servis pro HONDA - motorové travní sekačky - zahradní traktory - křovinořezy - zahradní i stavební technika s motory HONDA. Zámečnictví - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Dodavatelzahradní techniky a dílenského vybavení.

Renovace, opravy a úpravy obráběcích nástrojů s vyměnitelnými pájenými břitovými destičkami pro CNC stroje. Výroba speciálních nástrojů.

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku. .

Dodavatel Informačních systémů pro maloobchody a velkoobchody. Výhody informačního systému: - trvalý přehled o stavu zásob na všech střediscích - možnost řízení více prodejen z centra - E-mailová komunikace mezi středisky a centrem společnosti - možnost rychlé inventarizace zásob - mnoho importních formátů pro načítání dokladů od ...

Prodej, opravy a servis - lesní technika AL - KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA - sněžné frézy - pilové řetězy - sekačkové nože - zahradní technika AL-KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA Opravy a servis - zahradní technika

Firma WASY spol. s r.o. byla založena v roce 1993. Společnost WASY spol. s r.o. je dodavatelem vysoce kvalitních vah a vážících systémů. Od roku 1995 zastupuje v České republice předního výrobce vah ze Spojených států amerických firmu CARDINAL. Držitele certifikátu ISO 9001, která byla založena již v roce 1900. Stěžejním předmětem ...

Dodávka, montáž, servis - klimatizace, klimatizační systémy (mobilní, nástěnné, kazetové, parapetní, kanálové, multisplitové, centrální) - chladící systémy.

Výroba: - laminární boxy - mikrobiologické - bezpečnostní boxy - digestoře - izolátory.

Společnost Terramet patří mezi nejvýznamnější prodejce stavebních strojů v rámci ČR. STAVEBNÍ STROJE - PRODEJ, BAZAR, PŮJČOVNA. PRODUKTY - SORTIMENT : - malá elektrocentrála ENDRESS nabízí elektrocentrály v rozmanitém provedení benzinové motory HONDA a B&S* VANGUARD dieselové YANMAR - osvětlovací teleskopické ...

Obchodní činnost: - servopohony AUMA RISTER GmbH & Co. KG SRN - převodovky AUMA RIESTTER GmbH - servopohony SIEMENS, SIPOS AKTORIK - servopohony HASELHOFER GmbH. Výrobky a služby: - servopohony, převodovky, Auma, uzavírací servopohony - regulační servopohony, ovládání Aumatic, Sipos, integrované ovládání - průmyslové sběrnice, ...

Naše služby: - předpínání betonových konstrukcí - geotechnika - zvedání těžkých břemen.

Firma FLOD PRAHA byla založena počátkem roku 1991 jako jedna z prvních nových firem v ČR působících ve sféře dodávek technologických zařízení gastronomických provozů.

Klimatizace Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Společnost Formetal, s.r.o. se již více než deset let specializuje na prodej a servis strojů a zařízení na zpracování plechů, jako jsou: - ohraňovací lisy - tabulové nůžky - vysekávací a děrovací centra - ohýbačky - zakružovačky - linky na zpracování svitků apod.

Kombinované systémy vytápění Regulační automaty PRO Tepelná čerpadla Vakuové solární kolektory Provádíme: - rozvody bytových elektroinstalací - rozvody průmyslových instalací do 1000V - rozvody inteligentních elektroinstalací - slaboproudé rozvody - měření a regulaci - přímotopné elektrické vytápění - akumulační ...

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako servisně obchodní organizace v oblasti chladírenské, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Již od svého vzniku nastoupila progresivní cestu zaměřenou na ekologicky šetrné technologie.

Technická akustika. Náhradní zdroje výroby elektrické energie.