Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla Topenářské práce - kanalizace Vodoinstalační práce

Prodáváme stroje na zpracování trubek, profilů a plechu. Zároveň poskytujeme k prodaným strojům i záruční a pozáruční servis. Do našeho sortimentu patří hydraulické i elektromechanické ohýbačky trubek, zakružovačky profilů, hydraulické lisy, formovače konců a další speciální stroje na tváření plechu a profilů.

Dodávka, montáž, servis: - váhy kolejové, silniční, plošinové. Výhradní ditributor vah* CARDINAL v ČR**, SR** a mechanizace těchto vah včetně možnosti propojení na nadstavbové PC** a SW**.

Drobné, střední a generální opravy balících strojů firmy GASTI. Dodávky spotřebního materiálu a náhradních dílů. Dodávky: - kloubové koncovky a oka STEFAN KUPIETZ - barvy Coloris.

Distribuce detektorů kovů. a lokátorů inženýrských sítí.Nejrozsáhlejší portál o hledání s detektory v ČR a SR.Katalogy mincí, artefaktů a více jak milion fotografií nálezů v klubu LP.

Dodávka - průmyslové roboty - zařízení pro lepení kovů - svářecí stroje a příslušenství - zařízení a stroje pro tepelnou úpravu kovů

Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce Prodej - automatické závlahové systémy

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -armatury -čerpadla -hutní materiál -ložiska. Zásobovací servis: -materiálově-technické zabezpečení pro podniky (MTZ*). Nákup, prodej: -trubky -potrubní díly.

Půjčovna obytných vozů. Zapůjčení obytných aut bez limitu ujetých kilometrů. Pronájem obytných aut, obytných vozů Automobil z půjčovny. Půjčení obytného vozu. obytného auta Obytné vozy, karavan pronájem Pronájem nové, prostorné obytné vozy, karavany: - půjčování automobilů, obytný vůz s klimatizací, plně vybavená kuchyň, TV+DVD, s ...

Dovoz a prodej: - obráběcí stroje. Řešení pro obráběcí stroje a výrobu forem. Stroje, přístroje a zařízení pro přesné obrábění kovů

Zabýváme se opravami nejrůznějších agregátů, např. kompresorů, čerpadel, vývěv, hydraulických vozíků atp

Výroba - elektrické rozvody - kontrolních zařízení pro elektronické zařízení

Elektronické zabezpečení objektůprodej, montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy E - shop - pokladny - váhy - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - videovrtání - počítačky bankovek - hygienické prostředky - baličky

Instalace - zahradní osvětlení Izolování střech Stavební činnost - developerská činnost Zahradnické práce - střešní zahrady na klíč - projekce a realizace zahradních úprav - rekonstrukce stávající zeleně - údržba střešních zahrad - zakládání trávníků výsevem - pokládání travnatých koberců - kácení a ...

Výsekové nástroje a příslušenství pro polygrafický průmysl. Výsekové plechy: - s úhly břitu 60°- 110° - dle vysekávaného materiálu - výška břitu 0, 30 - 1, 00 mm - možnost náseku i průseku, popř. kombinace - perforace. .

Projekce - tepelná čerpadla - podlahové vytápění Montáž, servis, projekce - tepelná čerpadla Montáž, servis - podlahové vytápění Montáž - větrání - klimatizace Servis - větrání - klimatizace Projekce - větrání - klimatizace

Výroba výměnných filtračních vložek pro průmyslové filtry

výroba ozubených kol a ozubení: -čelní přímé, šikmé, vnitřní -šroubová kola -válcová šneková kola pro převody s obecným nebo evolventním šnekem -frézované obecné nebo evolventní šneky mají přesný tvar boku zubu pro záběr se šnekovým kolemšneky -ozubení hřebenových segmentů s přímým zubem -drážkování přímé, evolventní ...

Projektování, realizace a údržba Vaší zahrady, profesionální automatické závlahové systémy, jezírka, trávníky a travní koberce.

Prodej a servis přístrojové techniky pro laboratoře: - spektrofotometrie - mikrovlnná technika - skupinové parametry - elementární analýza - biochemické aplikace - příprava čisté vody - mikroskopie - kryogenní technika - vakuová technika - charakterizace povrchů - rukavicové boxy.

Výroba výměnných filtračních vložek pro průmyslové filtry.

Prodejní sklad Praha. Produkty: - prostředky protipožární ochrany - hasící přístroje - hydrantové vybavení - navijákové systémy. Služby: - dílenské opravy hasících přístrojů - revize hasících přístrojů - prodej požárních hlásičů - prodej bezpečnostních značek.

Divize sport: - dovoz a prodej veslařských lodí Swift. Zásobování klíčových služeb a železářství: - polotovary klíčů, zámků, dvěřních kování. - zámky na kolo.