Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Stroje a materiály pro kabelovou konfekci. Prodej strojů na kabelovou konfekci. Stroje na stříhání, odizolování a značení vodičů. Stříhačky bužírek, folií, drátků, papíru, pásek lanek atd. Krimpovací lisy a nástroje pro zalisování konektoru na kabel. Prodej nožů stříhacích a odizolovacích pro KOMAX, Schleuniger, ARTOS, Makfil, Filomat, ...

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. EPRIN spol. s r.o. Vývoj, výroba: -RFID systémy -přenosné terminály -etikety, štítky, TTR barvící fólie Grafické návrhy, tisky, výrobní aplikace. Systémy značení palet. Návrhy a realizace systémů. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis: -komplexní ...

Vysokozdvižné vozíky: - pronájem - poradenská činnost - nákup - prodej - servis - leasing - leštění alu kol - prášková lakovna - lakování. Prodej vysokozdvižných vozíků: - použité - nové. Prodej použité manipulační techniky. Vysokozdvižné vozíky, které prodáváme, vždy pečlivě zkontroluje revizní technik. V případě potřeby jsou ...

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Firma BEAM ČR vstoupila na český trh v roce 1997 jako výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM pro českou a slovenskou republiku. Za více jak 14let působnosti si získala pevné místo na trhu s více jak 80 obchodními zástupci po celé republice. Výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM ELECTROLUX pro českou a slovenskou ...

Výroba, prodej: -magnetické filtry -magnetické odlučovače

Prodej vysavačů, extraktorů a mycích strojů pro čištění koberců. Zastoupení firem Lindhaus a Santoemma.

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Úklid a údržba komunikací, dovoz vody. Nabídka služeb pneuservisu, autodopravy a servisu nákladních automobilů Liaz, Tatra a Avia.

Prodej a půjčovna karavanů a obytných vozů.

Výroba: - pekařské a cukrářské formy s antiadhézní silikonovou, PTFE a FEP úpravou Renovace poškozených silikonových a teflonových nástřiků. Mechanické opravy plechů a forem Provozovna: Svéradice 166 tel.: 376 514 531

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Firma je výhradní dovozce a provozuje servis zahradní techniky SOLO.

Dodávka a montáž: - kompresorové stanice - zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu - rozvody stlačeného vzduchu - elektromonážní práce v občanské výstavbě.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Firma L.P.I. je dodavatelem automatického zavlažovacího systému RAIN BIRD.

Značkový sortiment BODY COMFORT. VENTA - pračky vzduchu pro astmatiky a alergiky. Masážní přístroje. Perličkové masážní koupele.